Силна седмица, благоприятна енергия, която ще подкрепи новото начало. Това

...
Силна седмица, благоприятна енергия, която ще подкрепи новото начало. Това
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 13 до 19 май

Силна седмица, удобна сила, която ще поддържа новото начало. Това е втората седмица след новолунието в Телец, Луната е възходяща и покровителства всяко ново начинание. Подкрепящи са дейностите, ориентирани към пускане на нещо ново, планове, които ще предоставят  опция за възстановяване на финансовото положение.
Водещи планетни въздействия през седмицата:  На 15 май Меркурий минава в знака Телец, където ще остане до 3 юни. В знака Телец се намират Слънцето, Венера, Уран и Юпитер. Транзитът на тези пет планети акцентира смисъла на тематиките свързани със сигурността, стабилността, работните процеси, финансите.Първите дни от новата седмица носят обрати и непредвидени обстановки. Стремежът към налагане на личното мнение и характерност е засилен, а това може да докара до спорове и опустошения. Тенденцията е засилена при родените във втората декада представители на закрепените знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.Последните дни от седмицата 17-19 май носят мощна позитивна сила. Слънцето е в съвпад с Юпитер, под въздействие на този съвпад се разпростира мощна, положителна сила, оптимизъм, религия, уголемение, шанс. Дните са подобаващи за пътешествия, образования, преподаване, взаимоотношение с чужденци и проекти за пътувания в чужбина. Силни и позитивни дни за родените в последните дни на знака Телец.Към този удобен съвпад се причислява и Нептун, който прави позитивен аспект към двете планети. Интуицията е нараснала, застъпничество „ от горе “.През седмицата Луната ще транзитира в знаците: Рак, Лъв, Дева.
В умозаключение това ще бъде седмица в която всички с ясна цел и визия за живота си би трябвало да се задействат, да употребяват в оптималната степен мощната приливна енергийна вълна. Останалите да изчакат до момента в който си изяснят задачите.

ОВЕН
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР