Данните за заболеваемостта от COVID-19 в област Пловдив продължават да

...
Данните за заболеваемостта от COVID-19 в област Пловдив продължават да
Коментари Харесай

Последно: РЗИ Пловдив продължава да отчита COVID болните всеки ден

Данните за заболеваемостта от COVID-19 в област Пловдив не престават да се събират и проучват всекидневно от РЗИ Пловдив. Районната ревизия също по този начин продължава да следи всички индикатори, имащи отношение към пандемията, в това число смъртност, хоспитализации, имунизации и така нататък (всичко това на дневна база), които дава и на Областна администрация. Това се споделя в известие на РЗИ Пловдив, което опровергава по-раншната информация за.

„ Отделно от това обръщаме внимание, че данните на Единния информативен портал също се актуализират на всеки 24 часа на база информацията, подавана от имунизационните пунктове, лабораториите и лечебните заведения. Това значи, че по никакъв метод не се прекратява следенето на епидемиологичната конюнктура по нито един индикатор “, показват още от РЗИ.

Ежедневно РЗИ – Пловдив ще разгласява на формалната си страница данните, които дава на Областна администрация, прецизират от там.

Единствената разлика ще бъде не в отчитането, а в оповестението на данните от страна на регионалната администрация – това ще се случва един път седмично, в сряда.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР