Дания посреща Ейре на “Паркен” в Копенхаген в първи мач

...
Дания посреща Ейре на “Паркен” в Копенхаген в първи мач
Коментари Харесай

Дания - Ейре

Дания посреща Ейре на “Паркен” в Копенхаген в първи мач от баражите за класиране на международното състезание следващата година. Червения динамит е считан за любимец против непримиримите ирландци, само че статистиката приказва друго.

Датчаните победиха този противник за последно преди цели 32 години. Последните мачове посред им пък бяха две контроли, извоювани от Ейре с обща голова разлика 7:0. Дания започва доста едва в квалификационната си група, само че последователно стабилизира резултатите си

Добрата вест за датчаните е, че опитният бранител Симон Кяер е възобновен и ще може да стартира като титуляр. Селекционерът Аге Харейде ще пусне на върха на офанзивата Никлас Бендтнер, а по крилата ще атакуват Юсуф Поулсен и Пионе Систо. Играта на отбора ще зависи най-много от плеймейкъра Кристиан Ериксен.
Ирландците имат известни кадрови проблеми, свързани с отсъствието на Дейвид Мейлър, Джеймс Маккарти, Джонатан Уолтърс и Ричард Кио. Единственият чист нападател, на който ще заложи Мартин О’Нийл е Дарил Мърфи.

Бараж за класиране на Мондиал 2018 - първи мач: ДАНИЯ - ЕЙРЕ 0:0
ДАНИЯ: Шмайхел; Анкерсен, Кяер, Биеланд, Ларсен; Дилейни, Квист;, Ериксен, Систо; Йоргенсен, Корнелиус.
Селекционер: Аге Харейде

ЕЙРЕ: Рандолф; Кристи, Дъфи, Кларк, Уорд; Артър, О'Доуда, Маклейн, Хендрик, Брейди, Мърфи
Селекционер: Мартин О’Нийл
СЪДИЯ: Милорад Мажич (Сърбия)
СТАДИОН: “Паркен”, Копенхаген
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР