Даниела Арнаут, понястоящем – Даниела Цонев, ревна във Фейсбук, че

...
Даниела Арнаут, понястоящем – Даниела Цонев, ревна във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Любовница на Бербатов: Новата Мис България има красота на ТОП модел! Тези, които не я харесват, са спрели и злобни типове

Даниела Арнаут , понястоящем – Даниела Цонев , ревна във Facebook, че народът не схваща от „ фешън критерии “ и „ хубост “, щом счита новата „ Мис България “ Тамара Георгиева за грозновата, видя HotArena .

Като образец в отбрана на прясно коронясаната миска Даниела разгласява фотография на международна топ моделка на име Анна Кливланд , която наподобява толкоз ужасяващо, че на фона на нейната грозотия Тамара може да мине за най-голямата хубавица раждана в миналото, а огромният й нос не би представлявал никакъв проблем, в случай че и отсега нататък ще я съпоставят със страшната Анна.

До всички, които сложиха Мис България в рубрика „ грозна “, а след това пък – не била грозна, единствено носът й бил грозен… Сега, гледайте деликатно. Това е Анна Кливланд и е международен топ модел, т.е. дизайнерите се избиват тъкмо това момиче да им открива и закрива ревютата в Париж, Лондон и Ню Йорк. Има над 100 корици, а майка й е един от най-известните редактори на списание „ Vogue ” . Разбрахте ли в този момент, че нищо не разбирате от фешън критерии, камо ли от хубост. Просто сте спрели, отрицателни и злобни. Хайде прекрасен ден “, написа Арнаут във Facebook.

Допускаме, че най-вероятно стилните трендове се менят, както и че моделките тази година би трябвало да наподобяват кофти и това е издирван резултат, само че това няма нищо общо с човешките усещания по отношение на кое е красиво и кое – не.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР