Даниел Златков разказа своята гледна точка за боя, в който

...
Даниел Златков разказа своята гледна точка за боя, в който
Коментари Харесай

Дани Златков: Момчето напсува съпругата ми, после се извини, а накрая ми се нахвърли на бой

Даниел Златков описа своята позиция за багра, в който взе присъединяване пред дискотека в Благоевград. Малко по-рано сутринта братът на потърпевшия и още две момчета разясниха случая, като упрекнаха Златков, само че ето какво описа той.

„ Излючително към отчаян и сюрпризиран от думите на трите момчета. Почти всичко, което изрекоха, бяха безспорни неистини. Вкъщи седим и не можем да повярваме, че това се случва. Случката за мен беше общоприета, случва ми се съвсем всякога, когато излизам. Прибираме се от дискотека със брачната половинка ми и нейна другарка. Полицията споделя, че сме използвали алкохол, което не е напълно по този начин. Аз не мога да пия доста – изпих едно-две дребни напитки за цяла нощ. Две момчета седяха пред входа на дискотеката и очевидно ни чакаха. Потърпевшото момче се обърна към мен и сподели, че му е било фантазия да се бие с мен. Всички ние и тримата го приехме с усмивка. Съпругата му ми сподели, че въобще не е в моята категория и не може да се бие и си пръдлжихме по пътя “, стартира описа си Златков пред Нова телевизия.

„ Той обаче стартира да употребява безусловно неприемливи думи, стартира да псува брачната половинка ми. Аз съм преглъщал доста неща, бях решил и този път да се прибера умерено, само че нещата станаха прекомерни. След доста къс пердах момчето се съобщи и стартира да се извинява и сподели, че е доста пийнал и не знае какво приказва и че съжлява за случката. Когато чух извинителните думи и самопризнание, стиснах му ръката, благодарих им и желаех да си тръгнем напълно обикновено. Той обаче ме дръпна и ме удари и стартира нов пердах, който също можеше да завърши доста бързо. Момчето до последно държеше и като че ли искаше още по-голям проблем да стане. Изненадаха ме думи от неговия другар, че ще станат известни, че надали не това им е било задачата. Вече се заричам да не излизам на сходни места, тъй като има момчета, които подпийват и не знаят какво вършат. Винаги съм апелирал да няма побоища по улиците и нощните заведения, тъй като може да се случи нещо съществено. Аз желаех на няколко пъти да приключат нещата и по този начин изглеждаше първоначално, само че за жалост той продължаваше с обидите и острите реплики. Просто надали не беше неизбежно. Притесни ме, че братът на момчето сподели няколко неистини. Не е правилно, че не съм го търсил. Разговарях два пъти по телефона с него. Брат му ме молеше да не приказваме пред камерите и да се разберем какво да приказваме пред медиите. И най-после излязоха пред публицистите – това не беше правилно. “

На въпрос, желал ли е да приказва с потърпевшия, Даниел Златков изясни: „ Много по-рано желаех да приказвам с него, имах отвод от всички негови другари. Исках да схвана какво целеше с всички тези обиди и за какво искаше да се стигне до тук. “

„ Аз си мислех, че имам ужасно възприятие за успокоение и самозапазване и желаех да подцени и този път обидите, само че беше намесена жена ми. Момчето видя, че мен няма по какъв начин да ме предизвика. Съпругата ми от самото начало се опитваше да спре багра, не искаше да се стига до там, тъй като видяхме всички какви последствия има и какъв звук се подвига.

Не съм се съветвал с юрист, след диалог с брата споделих, че съм отговорен, че съм си разрешил сходно нещо. Но всички видяха, че желаех няколко пъти да приключа багра. Всичко стана на тревата начело, не е имало никаква кръв на плочки или каквото й да било . Сигурен съм, че всички ще потвърдят думите ми, тъй като това е истината. Съжалявам, че неща, които бяха казани от трите момчета, бяха поспестени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР