Даниел Моралес вече не е старши треньор на Ботев (Враца),

...
Даниел Моралес вече не е старши треньор на Ботев (Враца),
Коментари Харесай

Паднаха две треньорски глави в елита

Даниел Моралес към този момент не е старши треньор на Ботев (Враца), оповестиха от клуба. След загубата от Арда Моралес подаде оставка, която бе призната от управлението на клуба.

" Благодарим на Даниел Моралес за свършената работа и му пожелаваме триумф в треньорската кариера ", се споделя в известието на врачани.

В момента управлението на клуба води договаряния с няколко евентуални треньори на Ботев, като в най-скоро време ще бъде разгласен новият ментор на тима. Роденият в Бразилия някогашен футболист на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Черно море Моралес е в Ботев от 2021 година с дребни спирания.

Тимът продължава своя подготвителен развой по стратегия, като заниманията ще бъдат водени от старши треньора на дублиращия тим Ивайло Димитров.

В петък Ботев посреща Берое, който също освободи треньора си през днешния ден, в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

В същото време и старозагорци се разделиха със своя ментор - Густаво Араголаса и кондиционния треньор Маурицио Миеле напущат клуба.

" Двете страни приключват трудовите си взаимоотношения по взаимно единодушие ", оповестиха от старозагорския клуб на формалната си уебстраница.

" Берое благодари на треньорския екип за съдействието, професионалното и правилно отношение и им пожелава доста триумфи отсега нататък! В идващите дни клубът ще разгласи публично и новия треньор на тима ", написаха още от клуба.

Раздялата стана факт след загубата на тима с 0:2 от Черно море във Варна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР