Даниел Лорер от Продължаваме промяната отговори на критиките на Слави

...
Даниел Лорер от Продължаваме промяната отговори на критиките на Слави
Коментари Харесай

Остри думи към Слави. Мрънка ли лидерът на Има такъв народ?

Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " отговори на рецензиите на Слави Трифонов, който през вчерашния ден написа във Facebook, че партията на Кирил Петков и Асен Василев не се допитва до съдружните си сътрудници и прави каквото си желае, като доста постоянно това не е положително за страната.

" Звучи ми като мрън-мрън ", бе отговорът на Лорер в изявление, което той даде тази заран за Българска национална телевизия. На въпрос защо предизвестява Трифонов, Лорер отговори: " Драма ".

" Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма, с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", сподели още Даниел Лорер.

" Няма по какъв начин да се омаловажи достижението на българското държавно управление, което в една спешна обстановка, особено за енергетиката, тъй като това е недоволството, ние постигнахме необикновен напредък - от 100% подвластни от съветския газ, ние евентуално ще сме на нула % напълно скоро. Никой не стопира съдружните сътрудници да намират положителни покупко-продажби за газ, сходно на тази, която министър председателят, персонално признат в Белия дом от Камала Харис, съумя да контракти ", сподели министърът.

Заяви също, че в Министерския съвет имат доста добра връзка сред министрите, само че на открито партиите развиват този разговор не в най-хубавите направления. " Изключително значимо е тази коалиция да продължи напред, защото тя е единствената допустима за България ", заключи Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР