Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на

...
Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на
Коментари Харесай

Даниел Асенов и Ясен Радев на полуфинал в Купа "Странджа"

Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на 73-ото издание на Купа " Странджа ". Двамата си осигуриха най-малко бронзови медали, откакто реализираха безапелационни победи в категория до 54 кг в зала " София ".

Радев сложи сполучливото начало за родните национали през днешния ден, откакто изигра по доста безапелационен метод първия си мач в най-стария интернационален шампионат по бокс в Европа. Той победи с 4:1 гласа украинеца Ростислав Билостоцкий. Двубоят мина под диктовката на Радев. Националът ни бе безапелационен в първите два рунда, в които взе сериозен превес. Това му разреши да понижи оборотите в третия и без да рискува ненужно се поздрави с успеха. За място на край на следващия ден той ще се изправи против сърбина Тамир Галанов.

Веднага след триумфа на Ясен, пристигна и успеха на Даниел Асенов. " Тайсъна от Кукорево ", който е троент притежател на Купа „ Странджа “, се класира за полуфиналите след нов мощен мач на шампионата. Родният национал се наложи с 4:1 гласа над италианеца Мануел Капаи.

6-кратният ни европейски първенец за мъже и младежи организира тактически срещата. Той завоюва безапелационно първите два рунда, след което затвори невъзмутимо дуела, постигайки втория си триумф от началото на шампионата. На полуфиналите на следващия ден Даниел ще боксира с казахстанеца Махмуд Сабирхин.

Българското присъединяване на Купа " Странджа " продължава във вечерната сесия. На кръга ще забележим още Хавиер Ибаниес (57 кг), Красимир Джуров, Кирил Русинов (64 кг), Уилиам Чолов, Рами Киуан (75 кг), Кристиян Николов (80 кг) и Кристиян Димитров (86 кг). Т
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР