Дани е признал вината си за това, че на 6

...
Дани е признал вината си за това, че на 6
Коментари Харесай

Помните ли британеца Дани, сътворил истински екшън в Слънчев бряг? Ето каква присъда получи!


Дани е признал виновността си за това, че на 6 септември тази година  Слънчев  бряг, посредством удари с пестник в лицето, предизвикал на Цветан П., по хулигански подбуди,  лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество, без разстройство на здравето. Това е закононарушение по чл.131, ал1, т.12, вр. чл.130, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Той е признал виновността си и за това, че на същата дата и същото място, посредством удар по лявата странична повърхнина на главата и посредством изритване с крак  в десния гален, предизвикал на Красимир И., по хулигански подбуди, лека телесна щета, изразяваща се в болка  и страдалчество, без разстройство на здравето. Това е закононарушение по чл.131, ал.1, т. 12, вр. ал.130, ал.2 от Наказателен кодекс.

Дани Кнот е признал виновността си и за това, че на същата дата и място, по хулигански подбуди, посредством ухапване със зъби на втори пръст на дясната длан, довело до раздрани рани и посредством нанасяне на удари  и ритници в областта  на главата и тялото, предизвикал лека телесна повреда  на Кенеди Р., изразяваща се  в разстройство на здравето. Това е закононарушение по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130, ал.1 от Наказателен кодекс.

Наложеното наказване е общо за трите незаконни действия.

Споразумението, което е утвърдено от Районен съд – Несебър, е дефинитивно и има мощ на влезнала в законова мощ неоправдателна присъда.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР