Данъчните вадят апартамента на Азис за трети път на тезгяха

...
Данъчните вадят апартамента на Азис за трети път на тезгяха
Коментари Харесай

Никой не иска апартаментът на Азис! Пуснаха го на мега промоция

Данъчните вадят жилището на Азис за трети път на тезгяха „ на промоция “. Началната цена в наддаването по отношение на предходния опит за продажба, когато купувачи не се явиха е понижена с цели 81508 лв. до 244 522,50 лв..

Апартаментът, където приятелката на Азис отглежда щерка им е разгласен за обмен поради данъчни отговорности на артиста. Търгът с скрито наддаване ще се организира на 16 ноември, а към този момент вървят огледите. Имотът се намира в столичния квартал " Манастирски ливади “. Площта му е 151 кВ.м. Състои се от три спални, дневна, кухня, две бани с тоалетна, гардероб, мокро помещение и кулоар.

В една от спалните е избил плесен и Галина не пропуща да подчертае този факт пред кандидат-купувачите. Отделно месечните вноски за входа са над 200 лв., а до кооперацията скоро ще изникне градеж.

При първия опит за продажба, Азис се опита да трансферира жилището на Галина, само че данъчните нападнаха договорката и в съда завоюваха делото, написа „ Телеграф “. Така апартаментът бе разгласен за продажба, само че купувачи не се явиха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР