Данъчни инспектори от Варна заварили с надупчени гуми служебните си

...
Данъчни инспектори от Варна заварили с надупчени гуми служебните си
Коментари Харесай

Данъчни влезнаха в заведение в Шабла за проверка, но когато приключиха ги чакаше неприятна изненада

Данъчни инспектори от Варна заварили с надупчени гуми служебните си коли след инспекция на търговски обекти по морето. Инцидентът станал в Шабла през предходната седмица, прецизираха от Търговско дружество на НАП-Варна.

Колите били нападнати от незнаен към този момент причинител, до момента в който в същото време чиновниците на Националната организация по приходите си вършели работата, проверявайки за данъчни нарушавания в заведения и магазини. Полицията към този момент води досъдебно произвеждане по случая, написа " Монитор ".

От началото на летния сезон от приходната организация са направили близо 2000 инспекции в курортните комплекси по Северното Черноморие. С изключение на инцедента в Шабла, данъчните регистрират по-малко нарушавания от страна на бизнеса спрямо предходната година.

От Инспекцията по труда в морската столица също регистрираха, че засилените инспекции имат дисциплиниращ резултат, по отношение на туристическия отрасъл. Шефът на инспекцията Иван Иванов напомни случай от преди седмици със притежател на заведение във Варна, който прояви експанзия към трудовите инспектори за да осуети инспекцията им, за което е санкциониран с 20 000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР