Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична

...
Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична
Коментари Харесай

Това са първите 11 дами, които влизат в приключението „Ергенът“


Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята сантиментална приказка и да трансформират живота си посредством най-вълнуващото телевизионно премеждие – „ Ергенът “, ще създадат своя ефирен дебют на 19 февруари от 20.00 часа в ефира на bTV. 22 представителки на нежния пол, които към момента не са разкрили своята половинка, ще създадат първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат присъединяване в шоуто.

Александра Гърдева
Снимка: bTV Media Group


В събота вечер измежду дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната конюнктура на същински средиземноморски парадайс, са не просто красиви и умни дами, а и такива, потвърдили себе си със своите достижения и персонални истории.

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, комерсиалният представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С забавни специалности и огромни достижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в комерсиална компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и някогашен стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични проучвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

Гергана Стаменова
Снимка: bTV Media Group


От 19 февруари най-вълнуващото и сантиментално премеждие в телевизионния ефир ще наблюдава пътя на дамите към сърцето на „ ергена “, който до края на пътешествието ще има опция да открие дамата на фантазиите си. Част от участничките не крият, че са се записали за присъединяване в шоуто, точно откакто са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с който ще имат опция да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни сантиментални места, където дружно ще споделят страстите и приключенията си. А за какво не и да открият любовта.

Най-романтичното телевизионно странствуване, покорило сърцата на милиони фенове в 31 страни по света, най-сетне е в България. От основаването си през 2002 година насам, то осъществя 25 сполучливи сезона единствено в Америка.

Снимки на всички участнички можете да видите


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР