Дължината на пръстите при мъжа крие неподозирано много информация, твърди

...
Дължината на пръстите при мъжа крие неподозирано много информация, твърди
Коментари Харесай

Женско помагало! Дължината на пръстите на мъжа показват дали е шампион в леглото!

Дължината на пръстите при мъжа крие неподозирано доста информация, твърди английският вестник „ Дейли мейл “. Ако желаете да знаете авансово дали ухажорът Ви ще заплати вечерята, преди да приемете поканата му да излезете, погледнете пръстите му, поучават канадски учени.
Дължината на пръста разкрива съгласно тях по какъв начин мъжът ще се държи на срещата да вземем за пример. Най-важните данни, които дава дължината на безименния пръст е обвързвана с това, че тя издава мъжките умения в леглото.
Мъжете с пай показалец и по-дълъг анонимен пръст, каквато композиция е по-характерна за мощния пол, са склонни на по-големи старания, с цел да се харесат на избраницата си. Те по-често вършат сантиментални дарове като цветя и бонбони и обилно заплащат вечерята в добър ресторант. Стараят се повече и за външния си тип – носят хубави облекла, поставят безценен афтършейв, вървят на тренировки, с цел да са по-привлекателни, настояват учените от университета на Монреал.
От предходни проучвания е известно, че съотношението сред пръстите е обвързвано с количеството на мъжкия хормон тестостерон, на което е подложено бебето през вътреутробното развиване. Колкото по-къс е показалецът, толкоз повече е бил тестостеронът.
Канадските учени откриха също, че дамите с по-дълъг показалец от безименния пръст поставят повече старания да се харесат на евентуален другар. Те също вършат сантиментални дарове.
Феминизираните ръце демонстрират по-високо излагане на женския хормон естроген през вътреутробното развиване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР