Дали Зейнеб пак е бременна? Този въпрос развълнува последователите й

...
Дали Зейнеб пак е бременна? Този въпрос развълнува последователите й
Коментари Харесай

Зейнеб пак е бременна

Дали Зейнеб отново е бременна? Този въпрос развълнува почитателите й в инстаграм при започване на май . Ден след Гергьовден, някогашната кореспондентка в предаването „ На кафе ” по Нова тв показа фотография с водещата Гала и журналистката Кристина Патрашкова, с които бяха колежки, а през днешния ден не престават да са близки приятелки. За един от фрагментите с дамите, Зейнеб, която роди щерка си Мириам в края на 2019 година, театралничи с ръка на корема, който наподобява едър. Дали пък надиплената рокля не основава такова усещане, зачудиха се почитатели. Зейнеб към този момент не е коментирала слуха, че чака второ дете.

Красавицата постоянно е избягвала да разяснява персоналния си живот. Бившата кореспондентка на Гала се скри от светлината на прожекторите, когато забременя с щерка си Мириам. След като роди, Зайнеб избягваше да приказва с детайлности за най-хубавото събитие, въпреки че е много дейна и приказлива при всяко свое включване в профилите си в обществените мрежи. Да покаже щерка си пък, почитателите надали и изобщо се надяват. Мъжът й Стоян Балевски също няма кой знае какви всемирски и медийни изяви. Все отново Зайнеб споделя фрагменти с него понякога. Така че в случай че двамата чакат второ дете, евентуално ще мине още време, преди новината да бъде публично оповестена. Засега почитателите на Зейнеб единствено гадаят по фотографията, с която ги изненада. Преди дни тя показа видео в youtube канала си, което обаче се оказа снимано през април. Освен това в клипа коремчето на Маджурова не се вижда доста. Затова почитателите й се задоволиха с информацията, която показа по други тематики. А те са за рекламните й постове в обществените мрежи и по какъв начин се надява скоро да се върне в малкия екран.

Зейнеб „ събрала ” в клипа няколко снимачни дни на реклами, с цел да покаже на почитателите си по какъв начин наподобява целия развой. Започна с пояснение. Разбира тъй като хората, които следват известни персони, от време на време се ядосват на рекламните им постове. Зейнеб счита, че и те също трябвало да схванат гледната им точка. В годините, когато рекламите в малките екрани били доста по-активно показани, известните хора снимали повече. Цял екип ги очаквал на терен, а заплащането било да отидат за два-три часа и да се снимат. Рекламите в обществените мрежи били по-различни. За да създадат първокласен кадър, който да бъде хубав и рекламодателят да бъде удовлетворен, е необходим професионален екип, за който се грижат сами. Зайнеб посочи, че има двойки, при които мъжът снима жена си, само че при нея не е по този начин. „ Аз самата наемам екип, който да направи целия този снимачен развой и е належащо да му се заплати. Това са оператор, фотограф, гримьор ”, изясни тя и добави, че от време на време си икономисва коафьор, защото обича сама да си прави косата. Тя си предвиждала бюджет и работила, писа Уикенд.

Преди това пространно пояснение, Зейнеб се извини авансово, че в идващите няколко месеца няма да може да качва видеа всяка седмица, а два пъти в месеца, тъй като у дома са подхванали ремонт. „ Всички, които сте минали през това, знаете какъв брой е трудоемко ”, показа Зейнеб. После тя вметна, че отвън малкия екран, към която се надява напълно скоро да се завърне, се занимава и със снимането на реклами. В клипчето красивата туркиня сподели снимачния развой за рекламните фрагменти за няколко продукта. Снимките бяха осъществени в баснословен двор, а в далечината се виждаше къща. Дали това е домът, в който Зейнеб живее със фамилията си, не стана ясно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР