Дали за да дразни Брад Пит или не, факт е,

...
Дали за да дразни Брад Пит или не, факт е,
Коментари Харесай

Предложението, което получи една от дъщерите на Анджелина Джоли

Дали с цел да нервира Брад Пит или не, факт е, че в последно време Анджелина Джоли е заобиколена от децата си на всички свои обществени прояви.
 Анджелина Джоли, обществените появи с децата и употребява ли ги актрисата
Новият остроумен ход на Анджелина

Отново нервира Брад Пит

Имаме възприятието, че до момента в който двамата се схванат за попечителството над малолетните им деца, те ще пораснат и към този момент няма да имат потребност от това.

Ето да вземем за пример 15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, към този момент има оферти за работа. Оказа се, че появяването на тийнейджърката на аления килим с майка ѝ не е останало неусетно от представители на стилната промишленост.
 Снимка 554779

Не сме изненади, тъй като Шайло е наследила най-хубавите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите, за жалост – някогашни, двойки в света. Според източник на Life & Style тя към този момент има няколко оферти да стане модел и двете с майка ѝ съществено обмислят тази алтернатива. Самата Анджелина Джоли стартира професионалната си кариера на 16 година, напомня Yahoo, тъй че е наясно какво значи за един младеж това и би могла да помогне доста на щерка си.
 Снимка 550667

Но звездата въпреки всичко желае да се увери, че Шайло сама ще вземе решението, и в случай че това е посоката, която е избрала, " ще я направлява, доколкото може ". Но тя е безапелационна, е няма да вземе преждевременно решение, какъвто и да е ползата към Шайло от света на модата.
 Снимка 551678

Що се отнася до Брад Пит, съгласно In Touch той има известни терзания по отношение на попадането на щерка му под светлините на прожекторите, тъй като " не желае тя да пораства толкоз бързо ". И въпреки всичко той се гордее да я види на аления килим, тъй като съгласно него, това ѝ оказва помощ да стане по-уверена.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и какво става с делото за настойничество над децата им
Ще се схванат ли в миналото Брад и Анджелина за децата

Вече загубихме вяра

Според източника, Брад Пит се тревожи за резултата на Холивуд върху всичките му деца, „ само че се доверява на инстинктите на Анджелина в тази област ". Така че, макар неразбирателствата посред им, сигурни сме, че и двамата родители ще поддържат Шайло, без значение какво е нейното решение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР