Дали всеки един от нас не се е замислял в

...
Дали всеки един от нас не се е замислял в
Коментари Харесай

Основни причини за страха от обвързване

Дали всеки един от нас не се е замислял в даден миг, за какво в днешно време доста мъже или дами си стоят необвързани? Отчасти, това може да е обвързвано с накърненото самочувствие, подозрението в себе си и страхът дали сме задоволително привлекателни за срещуположния пол.

От друга страна пък, имаме много условия за нашия сътрудник, може би ценим себе си задоволително, с цел да знаем какво желаеме, търсим и можем да предложим. Но уви, все по този начин не можем да открием индивидът, който да покрие най-малко половината от тези качества и да бъде заслужен за любовта и уважението ни.

Не че се опасяваме, че е допустимо някой да ни разбие сърцето, очакванията и упованията, или че се интересуваме само от кариерата си и постигането на стремежи обществен статус. Достойнството ни не ни разрешава да стартираме връзки с някого, единствено с цел да не бъдем сами. Ясно е, че не желаеме да губим от своето време и сила с някой, който не съумява да върви паралелно до нас във всички сфери на живота ни.

И по този начин, в случай че се чудите за какво в днешно време доста мъже и дами избират да останат сами и необвързани ето и няколко разумни аргументи за това:

1. Имат доста високи стандарти. – Те са наясно със своята стойност и не биха склонили да бъдат с някой, който не е съчетаем с тях. Половинката им би трябвало да има всички мечтани качества, които индивида търси в срещуположния пол.

2. Перфекционисти са във всички сфери на живота си. – Мъжете и дамите, които живеят в 21-ви век се стремят да вършат всичко допустимо да са самостоятелни и да не стопират развиването си в личностен или професионален проект. Те не се надяват на някой различен да им свърши нещата.

3. Те са си изцяло самодостатъчни. – Този вид мъже или дами не се нуждаят от различен човек, с цел да се почувстват цялостни персони. Те имат чудесни другари в кариерен или персонален проект. Те постоянно са подготвени да се впуснат в нови провокации и гледат към нови хоризонти. Щастливи са сами със личната си компания, обичат да вършат това, което им доставя наслаждение и без да са заобиколени наложително от хора. Ако решат да бъдат с някого, то това не е непременно, а той е нужно да ги почита и да се преценява с техните ползи.

4. Не понасят някой да си играе с тях. – Този вид мъже или дами не биха разрешили на някой да си играе с техните усеща и страсти, те не могат да толерират неистини и изневери. Те несъмнено имат предходен горчив опит от това в предишното и не биха позволили още веднъж да бъдат манипулирани.

5. Не са наивни. – Този вид хора не са детски, задоволително зрели са, с цел да не имат вяра към този момент в заблуди. Не чакат принца на белия кон или мечтаната принцеса и не живеят в приказките и филмите за щастлива и безоблачна обич. Не им би трябвало брачен партньор или брачна половинка непременно, с цел да се почувстват сигурни и предпазени. Много дами са наясно, че не им е необходим мъж и може би не се усещат подготвени да бъдат родители и да се грижат за деца. Ако пък решат да си имат дете, не изпитват боязън от това да са самотни родители и да поемат цялата отговорност към детето и неговото образование и развъждане.

6. Не биха позволили да бъдат превърнати във втора цигулка. – Този вид мъже или дами постоянно желаят да бъдат преди всичко и не биха се примирили с по-малко от това. Ако някои мъже са склонни да имат вяра, че могат да заменят такава жена, с първата срещната в уебсайт за запознанства се заблуждават доста. Такъв вид мъже или дами имат шесто възприятие и в случай че доловят, че нещо се случва зад тила им, внезапно и безогледно поставят завършек на връзките с колегата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР