Дали ще има напрежение утре? Ясно е, че ще има,

...
Дали ще има напрежение утре? Ясно е, че ще има,
Коментари Харесай

Десподов в Скопие: За домакините това е повече от мач

Дали ще има напрежение на следващия ден? Ясно е, че ще има, само че не би трябвало да ни интересува какво приказват публицистите или какво викат извън. Трябва да сме още по-мотивирани.

В Разград споделих, че ние го одобряваме за мач, а те за освен това. Убеден съм, че ще излезем с позитивен резултат.

Това разгласи на конференция в Скопие капитанът на България Кирил Десподов.

В понеделник от 21,45 ч националите ни гостуват на Северна Македония в финален мач от Лигата на нациите.

При победа нашите може да изпреварят домакините и да заемат второто място в крайното класиране на групата след спечелилия Грузия.

" Утре би трябвало да играем по-добре от Македония, да съблюдаваме напътствията на треньора, да покажем мощен темперамент, да се борим на терена. И отново споделям - да играем по-добре от съперника.

Мисля, че всички момчетата са наясно, че излизаме единствено за победа, нищо друго! Момчетата знаят какво би трябвало да вършат, няма потребност от доста говорене, най-важното е да приказваме на терена ", сподели още Десподов, предава 24 часа.

Селекционерът Младен Кърстаич пък натърти на това, че желае тимът да играе в Скопие с силата, която сподели при 5:1 над Гибралтар в Разград.

" Играхме с доста адреналин и на следващия ден би трябвало да създадем същото. Трябва да излезем съсредоточени на терена и да не ни интересува това, което се приказва към мача. Политиката е работа на политиците.

Изпълнихме задачата за оставане в дивизията, а на следващия ден ще опитаме още веднъж да играем атрактивно. Очаквам това от моите играчи, тъй като те са изцяло способни да го създадат ", съобщи сръбският експерт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР