Дали когато си мислим, че правим най-доброто за децата, всъщност

...
Дали когато си мислим, че правим най-доброто за децата, всъщност
Коментари Харесай

Усмихнат, справедлив, разбиращ и … красив или какъв е добрият учител според децата

Дали когато си мислим, че вършим най-хубавото за децата, в действителност не преследваме свои упоритости, цели и схващания. Дали визията ни кой преподавател е добър и кой – извънреден, издържа  инспекциите на живота. В рубриката „ Всичко за образованието “ на 1 юни подложихме вижданията си на тестване посредством детския взор към фигурата на възрастния в учебно заведение.

 Марта Радева (снимка: персонален архив)
В дългогодишната си процедура като учителка по български език и литература в ОУ „ Христо Смирненски “ в Провадия Марта Радева е схванала, че децата правят оценка уважението, вниманието и откровената угриженост на учителя, само че също по този начин и рационалните граници, които той слага. Тя е признателна на учениците си за личното си израстване като персона и създател. Подготвяйки децата за литературни състезания и съпреживявайки техните безредици, Марта Радева събира убеденост да показа и личните си литературни произведения, неведнъж отличавани в национални състезания.
 Генадий Матвеев
Генадий Матвеев е педагогичен консултант, учебен психолог и преподавател с извънреден опит в работата с деца в разнообразни житейски обстановки и обществени групи. Той беше измежду номинираните експерти с огромни заслуги за детското благоденствие за премията „ Златна ябълка “ 2021 на Националната мрежа за децата. Благодарение на богатата процедура и извоюваното доверие на младите Генадий разпознава отлично техните потребности и претекстове. Специално за предаването той поддържа наблюденията си с спонтанна анкета измежду възпитаници за качествата, които вършат един преподавател добър, почитан и обичан от тях.Кои са те – чуйте в записа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР