Дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет на

...
Дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет на
Коментари Харесай

Асен Василев не изключи варианта Кирил Петков отново да е министър

Дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет на Политическа партия зависи от диалозите с съдружните сътрудници и решението на партията. Това съобщи претендентът за министър председател на партията и сегашен финансов министър Асен Василев.

" В момента към момента търсим поддръжка за програмата на този кабинет и методът, по който работи. да тръгнем да сглобяваме кабинет преди да е ясно дали програмата и методът на водене на политика имат поддръжка и е преждевременно ", сподели той по Българска национална телевизия.

Василев съобщи, че Политическа партия към момента не е събрала поддръжката на 121 депутати. на въпрос дали считат да беседват със Слави Трифонов, Василев отговори:

" Не, нямаме и желание. С господин Трифонов и изобщо с Има Такъв Народ като конструкция, ръководена по метода по който тя влезе в първия кабинет, имаме съществени разлики. задачите, които ние считаме, че би трябвало да се следват, е средствата да отиват при всички български жители и да се спре с това избрани компании да взимат огромни поръчки, да са авансово определени. Трудно виждам по какъв начин Политическа партия може да взаимодейства по този метод, по тази причина ние търсим сега хора, които доста ясно желаят да застанат на страната на гражданитe ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР