Дали 2023 година ще започне за Арсенал по същия начин,

...
Дали 2023 година ще започне за Арсенал по същия начин,
Коментари Харесай

Контра: Защо Ливърпул и Манчестър Сити сгрешиха в толкова неподходящ момент?

Дали 2023 година ще стартира за Арсенал по същия метод, както приключи и 2022-ра? Днес водачът в Премиър лийг приема Нюкасъл в дербито на върха в Англия, като при триумф отборът на Микел Артета може да откъсне на 10 точки пред първенеца Манчестър Сити, който в четвъртък гостува на Челси. Могат ли " свраките " да пресечен стопроцентовата успеваемост на Арсенал в домакинските мачове на тима в шампионата до този миг?

Защо Манчестър Сити и Ливърпул се провалиха в мачовете си с Евертън и Брентфорд? Може ли напредъкът на Манчестър Юнайтед да продължи в такива темпове, че тимът на Ерик загар Хаг освен да се трансформира във любимец за място в топ 4, само че даже да се включи и в борбата за първото място? И ще успее ли Антонио Конте да спре пропадането на Тотнъм и лесната загуба на точки? Греъм Потър пък е изправен пред предизвикването да поправя проблемите в Челси с нови покупки по време на зимния трансферен прозорец. Ще се оправи ли с тази задача? Върху всички тези настоящи за Премиър лийг въпроси дискутират публицистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Даниел Любомиров и Васил Сумрачки в първото издание на " Контра " за 2023 година.

Битка в Ла Лига също бе възобновена. Там Барселона направи неверна стъпка в дербито с Еспаньол след " неповторимо " съдийство на Матео Лаос. Така Реал, възползвайки се от успеха си на Вяладолид, се изравни по точки с огромния си съперник за купата. Как ще продължи борбата сред колосите на испанския футбол? Гледайте новия епизод на " Контра "!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР