Дългоочакваното завръщане на суперзвездата Конър Макгрегър в основната битка на

...
Дългоочакваното завръщане на суперзвездата Конър Макгрегър в основната битка на
Коментари Харесай

Конър Макгрегър беше нокаутиран при дългоочакваното си завръщане в UFC

Дългоочакваното завръщане на суперзвездата Конър Макгрегър в главната борба на UFC 257 не мина по " планувания " метод за многочислените му почитатели и за лимитираните фенове в залата в Абу Даби. По прелестен систематичен метод Дъстин Порие нарани водещия десен крайник на противника, устоя на най-хубавите му леви прави и го нокаутира в средата на втория рунд.

Диаманта за повторно в кариерата си печели междинната купа в лека категория, като предният път бе събмитнат от Хабиб Нурмагомедов и не можа да завоюва същинския шампионски пояс. Конър за десети следващ път е звездата в главното събитие на галавечер на UFC, само че и неговите упоритости за още един дуел с Хабиб се сгромолясаха след провалянето от Порие. Дъстин записа седми нокаут в категорията и изравни върховото достижение в това отношение на Едсон Барбоса.

Самият Хабиб бе споделил, че галавечерта в Абу Даби ще бъде вероятно " прослушване " за идващия му съперник, като надали е останал впечатлен от продукцията на Макгрегър и надлежно огромното предпочитание на Дейна Уайт да провежда подобен реванш надали ще се реализира.

Всички експерти преди началото на дуела говореха за това какъв брой значими и показателни ще са първите 60-90 секунди в осмоъгълника, тъй като Порие е прочут с това, че не стартира срещите си изключително избухливо, а разчита на чудесното си кардио, което му носи преимущество в последните рундове. Конър пък е измежду най-експлозивните бойци незабавно след първия гонг и се очакваше да натисне газта от самия старт.

И в реалност Макгрегър стартира да притиска Порие от първите секунди, като вкара ляво кроше, само че пък противникът осъществя тейкдаун още в началната минута. Нищо не последва от него, като двамата минаха в клинч до клетката и си разменяха удари с рамо и колена. Почти целия рунд мина по този метод, а когато двамата се раздалечиха и се върнаха към центъра на осмоъгълника, Макгрегър вкара хубави десни и леви прави. Порие се постара най-вече с външни лоукикове да отвърне на офанзивите и също записа няколко попадения.

Комбинациите от леви и десни прави на Конър продължиха при започване на втория рунд, въпреки че Диаманта продължаваше с киковете в десния прасец. Това нанесе съществени провали по водещия крайник на Макгрегър и след това Порие съумя да се възползва, с цел да зашемети противника си с десен прав и след това да го прати в нокдаун. Реферът Хърб Дийн побърза да се намеси и да маркира нокаута, с цел да не се постанова Конър да поема ненужни спомагателни удари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР