Дългоочакваното представяне на най-новия общ албум на Теодосий Спасов и

...
Дългоочакваното представяне на най-новия общ албум на Теодосий Спасов и
Коментари Харесай

Дългоочакваният албум на Теодосий Спасов и Иван Шопов InFusion вече е на пазара

Дългоочакваното показване на най-новия общ албум на Теодосий Спасов и Иван Шопов InFusion се състоя преди дни в препълнената зала на Пространство 108.

Неповторимият тандем на иконичния за българския джаз виртуоз на кавала Теодосий Спасов и майсторът на електронния тон Иван Шопов води екзалтираната аудитория на вълнуващо иструментално странствуване към далечни светове и континенти, през разнородни музикални обичаи, мъчно поддаващи се на жанрови избрания, само че стъпили върху фундамента на етно джаза и българските фолклорни претекстове.

С осъществяването онлайн на всички 10 трака от албума InFusion двамата музиканти подариха на към 500 нетърпеливи да ги чуят почитатели едно галактическо прекарване - вливане сред тон и страст, визия и атмосфера, комбинация и импровизация, един самобитен празник на сетивата, който стана факт и с помощта на гостуващите актьори - надареният пианист Димитър Бодуров и дамите от вокална група Авигея, чиито гласовете накараха публиката безусловно да настръхне.

За незабравимото сетивно прекарване способства и особено създадена за албума InFusion образна среда, дело на актьора Лора Шопова. Въздействащите видео-импресии, генерирани въз основата на звука, сътвориха една атрактивна мултисетивна атмосфера и трансфораха столичното Пространство 108 в същинска приказка, на която присъстващите просто не можеха да се наситят - изказване подкрепено от обстоятелството, че музикантите бяха извикани на бис от нестихващи овации.

Една от най-хубавите вести за колекционерите е, че при започване на 2019 година InFusion ще излезе и на 180-грамов бял винил. Оригиналната образна еднаквост и на двата продукта са дело на движимостите майстори от Fontfabric.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР