Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и

...
Дългоочакваният финал на най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и
Коментари Харесай

Готвачи ще творят в небето над София

Дългоочакваният край на най-мащабното грил турне, проведено от Coca-Cola и Lidl, ще провокира през днешния ден най-хубавите майстори на грила и ще ги награди с неповторимо кулинарно преживяване. Всеки, който посети особено построената зона на поляната зад Музея „ Земята и хората “ в София в неделния ден от 10:00 ч. до 22:00 ч., може да се състезава и да завоюва присъединяване в специфични кулинарни демонстрации „ Да споделим грила, високо в небето “. През целия ден опитни шеф-готвачи ще творят кулинарни грил изкушения на особено построена платформа, наоколо до поляната, на височина от над 40 метра над земята.

Посетителите на събитието ще могат да опитат от особено създаденото меню, приготвено от умелите майстори на грила, само че в това време, всички искащи ще могат сами да си подготвят апетитни бургери, стекове, ребра или да импровизират с разнообразни качествени артикули.

Всеки, който употребява обособените зони „ Грилни си самичък “, с цел да приготви вкусни грил ястия за себе си, семейство и другари, взе участие в лотария, от която може да завоюва посещаване на рисковите кулинарни демонстрации. Повече от 150 късметлии през целия ден ще имат опция да се качат на специфичната платформа и да се насладят на кулинарни шедьоври на фона на неповторима панорама от високо.

Освен доста изненади за всички гости, уредниците са планували и богатата музикална стратегия, разнообразни атракциони за деца и възрастни през целия ден, както и грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева. 4 банди ще се грижат за положителното въодушевление на всички грил почитатели и ще ги завладеят с композиция от рок, суинг, джаз и фънк, под звездното небе в неделната вечер. Rewind, Heart of Dixie Band и любимците от Акага ще заредят публиката с доста въодушевление и сила, а холандците от Zuco 103 ще слагат кулминационната точка на вечерта с съвършен микс от бразиелектро и фънк.

София е последната спирка на самодейността и кулминационната точка на турнето, където ще се организира и финалът на Националния шампионат по състезателен грил. В директен дуел онлайн, шестимата районни спечелили от Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София ще бъдат провокирани от началник Иван Манчев и началник Таньо Шишков и ще се борят за купата Грил занаятчия на България и огромната премия от 2500 лева

Чрез самодейността „ Да споделим грила”, Lidl и Coca-Cola сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със семейство, и да дадат опция на от ден на ден хора да прекарат пълноценни моменти с близки и другари, споделяйки занимателни моменти и вкусна и качествена храна и питиета.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР