Дългоочакваните слушалки Beats Studio Pro на Apple наскоро получиха сертификат

...
Дългоочакваните слушалки Beats Studio Pro на Apple наскоро получиха сертификат
Коментари Харесай

Слушалките Apple Beats Studio Pro получиха сертифициране от FCC и IMDA

Дългоочакваните слушалки Beats Studio Pro на Apple неотдавна получиха документ от IMDA в Сингапур. Сертифицирането удостоверява, че идните слушалки, разпознати с номер на модела A2924, ще бъдат с ниска мощ, оборудвани с Bluetooth връзка. Слушалките Apple Beats Studio Pro също се появиха във Федералната комисия по връзките (FCC).

Слуховете допускат, че Beats Studio Pro са евентуални наследници на слушалките Beats Studio 3, които бяха показани през 2017 година Смята се, че новият модел е дело на Apple и Самуел Рос, известният продуктов дизайнер от A- Cold-Wall, който неотдавна се причисли към Beats като основен консултант по дизайн.

Въпреки че се чака дизайнът на Beats Studio Pro да наподобява на дизайна на последните слушалки, приказва се за забележителни усъвършенствания във връзка с главните спецификации.

Apple евентуално ще размени чипа W1 в Beats Studio 3 със личен персонализиран чипсет. Освен това се спекулира, че Beats Studio Pro разполагат с усъвършенствани благоприятни условия за интензивно понижаване на шума и може да вкара режим на бистрота, който разрешава на потребителите да чуят звуците от заобикалящата ги среда. Освен това потребителите могат да се възползват от удобството на функционалността „ Hey Siri “.

Очаква се тези слушалки да се оферират в четири цвята – черен, кафяв, тъмносин и слонова кост. Apple също показа своите слушалки Beats Studio Buds+ предишния месец, които могат да се похвалят с прелъстителен транспарантен дизайн и са налични в два цвята – черен и бял.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР