Дългоочакваната среща между руският президент Владимир Путин и героят на

...
Дългоочакваната среща между руският президент Владимир Путин и героят на
Коментари Харесай

Путин към бащата на Нурмагомедов: Не му се карай много

Дългоочакваната среща сред съветският президент Владимир Путин и героят на страната Хабиб Нурмагомедов най-сетне се състоя.

Държавният глава поздрави ММА първенеца точно на рождения си ден в неделя, а през вчерашния ден се срещна с него и с татко му в Уляновск.

Путин - Хабибу: Буду просить твоего папу, чтобы он не строго тебя наказывал, потому что все-таки главную задачу ты решил: пердах выиграл, выиграл почтено и убедительно pic.twitter.com/gjMwTzUcBe
— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) October 10, 2018
Нурмагомедов се замеси в противен пердах след края на борбата, което ненапълно помрачи триумфа му, само че за Путин това е маловажно, защото задачата е изпълнена.

" Говорихме за мача, за успеха на Хабиб. Казах на татко му да не му се кара доста за това след мача. Той се показа почтено и безапелационно извърши главната си задача. Трябва да се гордеем с него ", сподели Путин след срещата.

Путин про прыжок Хабиба след това багра: Если на нас нападают извне, то не только ты, мы все можем так прыгнуть, что мало не покажется. Но лучше до этого не доводить pic.twitter.com/PFWXCcR0pC
— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) October 10, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР