Дългогодишният собственик на Челси Роман Абрамович спешно продава имотите си

...
Дългогодишният собственик на Челси Роман Абрамович спешно продава имотите си
Коментари Харесай

Абрамович спешно продава имотите си на Острова, твърди британски депутат

Дългогодишният притежател на Челси Роман Абрамович незабавно продава парцелите си във Англия поради боязън от наказания, разгласи локалният народен представител от Лейбъристката партия Крис Брайънт.

Вчера съветският олигарх се е разделил с имение с 15 спални, намиращо се наоколо до двореца Кенсингтън в Лондон. Освен това той е сключил договорка и по продажбата на апартамент в първокласен квартал на 2 км от стадиона на Челси.

Заради своите близки връзки с Владимир Путин Абрамович към този момент получи възбрана да влиза на територията на Англия, а в този момент е застрашен и от конфискация на имуществото. Според “Експрес ” единствено в британската столица той има имения на стойност над 200 млн. паунда.
 В Русия дефинираха като В Русия дефинираха като "дискриминация " изхвърлянето от футбола
Всичко това е в отговор на военната експанзия на съветската федерация в Украйна.

Стана ясно също по този начин, че самият Абрамович е поел ангажимент да бъде медиатор за прекъсване на войната.

Междувременно той изяви подготвеност да съобщи ръководство на Челси на тръста, който се грижи за благотворителната фондация на клуба.
 Благотворителната фондация на Челси ще би трябвало да даде спомагателни детайлности за проекта на Абрамович Благотворителната фондация на Челси ще би трябвало да даде спомагателни детайлности за проекта на Абрамович  Призив към съветските национали: Покажете, че в реалност имате топки Призив към съветските национали: Покажете, че в реалност имате топки 2 март | 09:47 1408 2  Антонио Конте е отчаян Антонио Конте е отчаян 2 март | 06:50 6351 4  Стефано Пиоли: Заслужавахме повече Стефано Пиоли: Заслужавахме повече 2 март | 06:12 2177 1  Индзаги: Не дадохме шансове на Милан Индзаги: Не дадохме шансове на Милан 2 март | 03:40 2035 1  Тотнъм отпадна за ФА Къп Тотнъм отпадна за ФА Къп 2 март | 01:20 6312 0 Виж всички Водещи Новини  Левски без право на неточност против Септември Левски без право на неточност против Септември 2 март | 07:30 5129 61  Лудогорец не чака проблеми против Монтана Лудогорец не чака проблеми против Монтана 2 март | 08:00 2250 8  ЦСКА - София се оправи с пловдивския си призрачен сън и е на полуфинал за Купата ЦСКА - София се оправи с пловдивския си призрачен сън и е на полуфинал за Купата 1 март | 19:27 61715 444  Милан и Интер оставиха интригата за реванша Милан и Интер оставиха интригата за реванша 1 март | 23:54 22898 18  Стойчо отново се оплака от съдията и се закани на Мъри: Ще бъдем най-големите съперници Стойчо отново се оплака от съдията и се закани на Мъри: Ще бъдем най-големите съперници 1 март | 19:56 30926 136 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР