Дългогодишният лидер на ВМРО Красимир Каракачанов няма да се кандидатира

...
Дългогодишният лидер на ВМРО Красимир Каракачанов няма да се кандидатира
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов отстъпва лидерството във ВМРО на трима съпредседатели

Дългогодишният водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов няма да се кандидатира за нов мандат отпред на партията, излиза наяве от негово известие на фейсбук страницата му. Конгресът на групировката е на 12 февруари.
Според него на висшия конгрес би трябвало да се излъчат трима съпредседатели и предлага това да са евродепутатът Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, който бе началник на ПГ на Вътрешна македонска революционна организация в 44-ото Народно заседание, и някогашният народен представител Александър Сиди. Каракачанов упорства още за секретар да бъде подсилен Юлиан Ангелов, който пред последните 10 година работеше за предизборната акция на партията.

" Колкото до мен, аз нямам желание да излизам в политическа пенсия и ще не преставам да работя интензивно за престижа на Вътрешна македонска революционна организация и за идеите, за които Вътрешна македонска революционна организация е воювала в своята 128-годишна история, води война и до през днешния ден. Ще заема своето място такова, каквото ми отредят Конгресът и членовете на Организацията ", показва Красимир Каракачанов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР