Дългогодишният кореспондент на Нова тв в САЩ Ясен Дараков напусна

...
Дългогодишният кореспондент на Нова тв в САЩ Ясен Дараков напусна
Коментари Харесай

И Ясен Дараков напуска Нова телевизия

Дългогодишният сътрудник на Нова тв в Съединени американски щати Ясен Дараков напусна през днешния ден медията.
„ Приятели, взех решение да освободя Нова от себе си и от през днешния ден към този момент не съм част от сегашния и към този момент мощно сменен екип на новините на медията.
Въпрос на правила.
Благодаря на всички сътрудници за поддръжката до момента и триумф! “, написа във facebook профила си Дараков.

Той работи за Нова тв от февруари 2014 година, като редом с това е издател и основен редактор на списвания в Чикаго български вестник BG VOICE и едноименния уебсайт към него.
Пред Клуб Z Дараков изясни, че напускането му може да се преглежда като взаимност с известните имена от Нова телевизия, които бяха освободени – Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, а Марин Николов излезе в отпуск и ще взема решение какво да прави, когато той изтече. По-рано медията напуснаха и продуцентите Цветомир Семов и Диана Димова.
Промените в състава на Нова тв започнаха откакто малкия екран стана благосъстоятелност на Кирил Домусчиев, а през май Миляна Велева стана шеф на " Новини и настоящи излъчвания ".
Велева е кадър на някогашната " телевизия на Цветан Василев " ТВ7 и на Канал 3, която импровизирано се свързва с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Тя е и сестра на вицепремиера и министър на правораздаването в кабинета " Орешарски " Зинаида Златанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР