Дългогодишният директор Комуникации на Националната агенция за приходите (НАП) Росен

...
Дългогодишният директор Комуникации на Националната агенция за приходите (НАП) Росен
Коментари Харесай

Говорителят на НАП Росен Бъчваров напуска държавната администрация

Дългогодишният шеф " Комуникации " на Националната организация за приходите (НАП) Росен Бъчваров, по-известен като представителят на Национална агенция за приходите, напуща организацията след 21 години работа в данъчната администрация.

По мнение на публицисти и експерти от бизнеса и счетоводната общественост Бъчваров е един от най-хубавите експерти по " Връзки с обществеността " в държавните институции у нас. Бъчваров има огромен принос за възстановяване на връзката на данъчната организация с данъкоплатците и е основател на редица информационни акции за поощряване на доброволната събираемост на обществените отговорности.

" Колеги, за мен беше чест да работим дружно. От на следващия ден стартирам нов път като информационен шеф на интернационална компания, оперираща в България ", заяви Бъчваров във Facebook групата на професионалната счетоводна общественост.

" Откакто започнах работа за първото от 11 държавни управления преди 21 години, с които имах взимане предоставяне, знаех, че триумфът се корени в разговор, почтеност, открита връзка и взаимно почитание... Прозрачността, откритото другарство, разискването и намирането на взаимния интерес са по-добри съветници от административната насила и бюрократичната глухота. Това се стремих да върша всеки ден. Доста постигнахме дружно, още доста остава, само че пътят е правилен ", написа Бъчваров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР