Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато

...
Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Лицето, което ме преби, още ме заплашва

Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана за какво лицето ме заплаши. Каза " ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Направих грешката да не си чувам интуицията ". Това описа актрисата Диана Димитрова в изявление по Би Ти Ви в предаването " 120 минути ", която преди седмица пусна фотоси във фейсбук на насиненото й лице и ръка. С тях разгласи, че е претърпяла принуждение от собствен сътрудник преди 5 години. 

Исках да предизвиквам други дами да приказват, не желаех да стигам до там, само че лицето продължава да ме заплашва.

 



Актрисата заяви, че във вторник, по време на Централната емисия вести на bTV е получила известие по Вайбър от лицето, което след това е било изтрито. 

Как е почнало всичко:

Мъжът, който я пребил, се обадил вечерта, крещейки в нервност.

" Думите са неприятни, бяха свързани с произхода ми, тъй като аз съм от село. Каза " Ще те пребия, единствено и единствено се появи ", сподели Димитрова. В рамките на 2 минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, той мина около мен, удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, не можех да допускам, че това е  човекът, който аз познавам, почитам ", сподели още Диана.

" Той ме изрита с цялата си мъжка мощ в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето, блъсна вратата, псувайки ме ". " След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение. Беше оповестена обеда отмора. В рамките на тези минути аз бях права здрава и снимах сцена, по-късно не изглеждах изключително добре ", споделя тя.

  " Не сме имали напрежение в връзките преди този момент, бяхме в близки връзки, мислех че познавам този човек ", сподели актрисата. Според нея са имали интимни връзки, които са били в загадка.

" Никой не желае да бие тъпана, когато стартира някаква връзка. Нямаше напрежение, след удара имаше, само че опасността пристигна няколко дни по-късно пред сътрудници, с другия екип по-късно ", сподели Димитрова. 

По думите й до нея са стигнали клюки, че през тези 5 години насилникът й разказвал други истории в актьорската колегия. Но тя въобще не контактувала с него. 

Преди тъкмо една седмица актрисата показа фотоси във фейсбук профила си, на които се виждат синини по ръката и лицето й. 

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", написа актрисата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР