Дълга почивка след загубата от ЦСКА-София с 1:2 получиха футболистите

...
Дълга почивка след загубата от ЦСКА-София с 1:2 получиха футболистите
Коментари Харесай

Орлите ще почиват няколко дни след загубата от ЦСКА-София

Дълга отмора след загубата от ЦСКА-София с 1:2 получиха футболистите от Лудогорец. Старши-треньорът Димитър Димитров пусна подопечните си чак до четвъртък следобяд. Тогава е насрочил първото занятие за седмицата. Херо даже се прибра при фамилията си в родния Бургас, оповестява “24 часа”.

Настроението в лагера на Лудогорец след издънката против “червените” беше повече от минорно. От щаба на шесткратните първенци на България регистрираха, че огромната отмалялост у футболистите след наситения цикъл от мачове през три дни е основната причина за незадоволителното показване против главния си съперник за купата, който съкрати дистанцията единствено на две точки.

Добрата вест е, че няма футболисти с недоволства от травми и всички ще упражняват на цялостни обороти в четвъртък. Херо ще употребява дългата отмора, с цел да гледа на видеозаписи препоръчани му футболисти за зимна селекция, някои от които са свободни сътрудници.

Междувременно стартира разузнаване и на идващия противник на Лудогорец в Група “С” на Лига Европа. Човек от скаутското звено на водача в Първа лига ще пътува за Истанбул, с цел да наблюдава онлайн мача на Истанбул ББ против гранда Галатасарай на 19 ноември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР