Далече от телевизията Биляна Гавазова вече има повече време за

...
Далече от телевизията Биляна Гавазова вече има повече време за
Коментари Харесай

Безработната Биляна Гавазова се разхубави

Далече от малкия екран Биляна Гавазова към този момент има повече време за себе си
Колкото и парадоксално да е, напускането на Би Ти Ви се отразява благотворно на някогашната тв водеща Биляна Гавазова. След като си потегли от малкия екран след скандал с шефа си Антон Хекимян, шуменката очевидно не бърза да си търси друга работа. На фотос, споделен в обществените мрежи, се вижда, че Биляна е в прелестна форма – малко е трансформирала прическата си и в този момент наподобява някак си по-бунтарски и рокаджийско.

Бившата телевизионерка очевидно се е разкрасила и очевидно наспиването и свободното време й се отразяват добре. В малкия екран тя трябваше да става измежду нощи, с цел да води утринния блок. Сега обаче, лишена от стрес и медийни интриги, Биляна Гавазова наподобява по-женствено и е по-привлекателна.

Нейни другари споделят, че някогашната тво водеща се радвала доста на свободното си време и очевидно не е притисната финансово, с цел да бърза да си търси нова работа. Колеги познават Биляна като упорит човек и предсказват, че рано или късно тя отново ще бъде на дребния екран, въпреки и в друга конкурентна телевизия.

В личан проект за Биляна Гавазова се знае, че е омъжена от 2 години за брачна половинка си Тодор. Въпреки че го виждаме на няколко фотоси, друга информация за половинката й мъчно се намира.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР