Дълбоки човешки взаимоотношения, неочаквани обрати и разкриване на опасни тайни

...
Дълбоки човешки взаимоотношения, неочаквани обрати и разкриване на опасни тайни
Коментари Харесай

Заплетени криминални сюжети и звезден каст в „Братя“ тази вечер по NOVA

Дълбоки човешки взаимоотношения, непредвидени обрати и откриване на рискови секрети от предишното предстоят в премиерния епизод на най-новия български сериал - „ Братя “ - през днешния ден от 22:30 ч. по NOVA. В него феновете ще се срещнат с историите на героите и провокациите, пред които са изправени в предишното и през днешния ден. В функциите влизат Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев, Дария Хаджийска, Мартин Петков, Леарт Докле, Христина Джурова, Мартин Димитров, Дани Ангелов и Филип Гуляшки.

„ В основаването на плана бяха заложени с изключение на престъпната линия, много човешки взаимоотношения, проблематиката за невъзможната обич и компликациите в фамилиите. Историята на „ Братя “ е извънредно забавна и съм сигурен, че ще задържи феновете пред екраните, очаквайки всеки идващ епизод с неспокойствие “, показа продуцентът Краси Ванков броени часове преди старта на сериала.

 нова NOVA

Историята в престъпната драма стартира с престрелка и със спецакция по задържането на огромна пратка опиати, по която работи екипът на следователя Борис Донков (Калин Врачански) от ГДБОБ. Полицейската интервенция обаче води след себе си непредвидими събития, които пораждат още по-заплетени проблеми. Междувременно споменът за драматичен случай от предишното преследва Борис и цялото му семейство.

„ Образът на Борис ме притегли най-много с това, че е доста компактно построен. В него има опция за разрастване на актьорски капацитет. Той е доста постоянен човек, който има своите несъгласия и се пробва да се бори с тях “, разкри Калин Врачански за героя си.

 нова NOVA

В пряк конфликт против следователя Борис ще се изправи брат му Драгомир, с който са разграничени от ориста и редица трагични събития в предишното. „ Историята е доста забавна и доста заплетена. Всяко нещо има причина, споровете са доста съществени и в действителност считам, че ще задържим феновете пред екраните “, разяснява артистът Владимир Михайлов, на който е поверено превъплъщението на Драгомир Донков.

 нова NOVA

Между двамата застава и красивата Лора, която ще се трансформира в залог за ожесточената война сред братята. „ Причината, поради която Лора съумява да опълчи братята, са условия, които са се натрупвали с времето през годините. Не е единствено обич, не е единствено ненавист. Затова одобрявам толкоз облика на героинята си – тя е доста богата душевно “, споделя Йоанна Темелкова, която влиза в основната женска роля.

Гледайте премиерния епизод на престъпната драма „ Братя “ довечера от 22:30 ч. в ефира на NOVA!

Повече информация може да откриете в , както и във на сериала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР