Дълбока криза е обхванала Челси на всички нива. Ръководството прави

...
Дълбока криза е обхванала Челси на всички нива. Ръководството прави
Коментари Харесай

Челси е на ръба на финансов колапс

Дълбока рецесия е обхванала Челси на всички равнища. Ръководството прави неточност след неточност и наподобява не знае какво прави.

Ясно е, че тимът няма да взе участие в европейските клубни шампионати през идващия сезон, в случай че не сътвори знамение в Шампионска лига.

На " Стамфорд Бридж " се приготвят за икономическа рецесия, откакто похарчиха над половин милиард паунда за нови футболисти в границите на последните 12 месеца. Последните финансови резултати на клуба чертаят даже още притеснителна картинка. Челси е първият клуб във Висшата лига, който записва загуби в размер на над 1 милиард паунда. До това се стигна, тъй като в Западен Лондон са прибавили нови 235 милиона паунда към дълга си.

От идването на Тод Боели са изхарчени 368 милиона паунда за 18 нови играчи, като в идната финансова година влизат тези 323 милиона изхарчени през януари.

Данните демонстрират, че някогашният състезателен шеф на клуба - Марина Грановская, е получила 35 милиона паунда от новите притежатели, с цел да си тръгне от " Стамфорд Бридж ". Тя оказа помощ и за прехвърлянето на клуба от Роман Абрамович в ръцете на новите притежатели. Освен това още 15 милиона са разграничени сред някогашният президент Брук Бък и останалото остаряло управление.

" Лампард може да завоюва Шампионска лига с Челси "

Тази седмица Лампард бе доказан като краткотраен управител на Челси за остатъка от сезон 2022/23
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР