Дадохме цялата власт на Радев и той сравнително добре се

...
Дадохме цялата власт на Радев и той сравнително добре се
Коментари Харесай

Борисов: Дадохме цялата власт на Радев и той сравнително добре се оправи - Политика

Дадохме цялата власт на Радев и той относително добре се оправи. Искрено се надявам ПП да не се трансформира в Демократична България. Защото те не желаят да носят отговорност, те не желаят да има държавно управление, те желаят някого да тричат, да се разходят за половин час, да кажат " ууу " и да се приберат. Ефектът е - Радев има цялата власт. Никой в България не е мечтал за такава еднолична власт - министър председател и президент да е един човек. Остава ни да се молим Радев да ръководи рационално, тъй като никакъв инструмент против него няма. 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в партийната им централа. Тази седмица се организира, където държавните и държавни ръководители на европейските страни се срещнаха с президента на Украйна Володимир Зеленски. Румен Радев съобщи, че България ще наложи несъгласие, в случай че Европейски Съюз глоби Русия за нуклеарната енергетика. Той също по този начин сподели, че се. По-рано през днешния ден и от към изявлението на президента.

" Като ги знам по какъв начин спят до късно, ДБ не желаят да има държавно управление. Искат да излязат на Орлов мост, да повикат и да се приберат. Ако Христо Иванов беше излязъл и споделил " Ако аз ще съм министър председателят, дано Борисов се произнесе дали ще ни поддържа ", щях да дам безусловна поддръжка. А той излезе и сподели, че му желая политическата гибел,, каза Борисов. 

Той се обърна към Политическа партия и Демократична България и ги попита за какво слагат разграничителни линии сред тях и ГЕРБ и кого обслужват. " Сега се събират вкупом, с цел да потвърдят, че ще имат с един глас повече от нас. Е, и? Пак няма да има държавно управление! ", предвижда някогашният министър председател.  " Какво сте се възбудили, от кое? Какво ново е споделил президентът в Брюксел, на какво търсите реакция? ", обърна се той към медиите при молба да разяснява изявлението на Радев. 

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е партията му може евентуално да се коалира с евроатлантическите сили в идващия парламент - Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи и - в случай че влязат - " Български напредък ", защото и те са потвърдили своята прозападна ориентировка. Бойко Борисов се възмути, когато от медиите го помолиха да посочи дали в действителност чака, че няма да има държавно управление: 

" Няма такова нещо - споделих, че в случай че ние всичките не се вразумим, а вървим да клечим пред президентството - нищо няма да се промени. Ако не желаеме да има избори, няма за какво да вървим пред президентството да клечим! "

Накрая на конференцията Борисов се обърна персонално към журналиста, който съгласно него намеквал, че поддържа Радев и не желае да има постоянно държавно управление, и го предложения " да си поговорят два-три часа, с цел да му изясни всичко ". 

" Иначе по-късно Демократична България ще излезе с едно меме и ще нарисуват Радев и зад него по какъв начин Борисов сочи срещу наказания против Русия. Не че някой ще им повярва, само че ще го създадат ", иронично добави Бойко Борисов. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР