Да ядеш и да отслабваш – това е мечтата на

...
Да ядеш и да отслабваш – това е мечтата на
Коментари Харесай

Да ядеш и да отслабваш: 9 храни, които унищожават мазнините в тялото

Да ядеш и да отслабваш – това е фантазията на всяка жена. На малко щастливки обаче им се получава. Причината е, че не знаят какво да ядат.
Има храни, които се борят с мазнините. Непривлекателните гънки може да изчезнат без хранителни ограничавания и строги диети. Добре заситени, с тях ще сте постоянно с необятна усмивка и тънка талия.
Ограниченията не въздействат единствено на настроението, само че и на здравето ни. За да извършите услуга сами на себе си – заложете на тези 9 продукта.
Нискокалорични, вкусни и първи съперници на мазнините, те би трябвало да участват неразделно на трапезата ви. Вижте в потребната кои храни безусловно "ядат " мазнините и ще ви оказват помощ ден след ден да изглеждате добре и да се чувствате здрави:

Артишок
Редовната консумация на артишок дава натурален надзор върху наличието на калории в храната.

Печени картофи
Нискокалорични, те се разграждат изцяло. Богати на калий, те са потребни за мускулите и мъжката мощ. Варени картофи с кожите са потребни единствено, в случай че са пресни.

Маслини
Десет маслини дневно или лъжица зехтин оказват помощ да се преборите с килцата. Те усъвършенстват абсорбцията на мазнините и отстраняват токсините.

Бадеми
Тайната на сполучливото намаляване е честото и разделното хранене. Бадеми с пресни плодове са най-хубавата междинна закуска, защото тези ядки са цялостни с фибри.

Кисело мляко
Полезно е единствено в случай че мазнините не са повече от 2%. В него има калций и протеин. То усъвършенства чревната микрофлора и е уместно за хора с лактозна нетърпимост.

Яйца
За да ви оказват помощ да отслабнете, би трябвало да ги приемате варени. Едно яйце съдържа 15% от дневната протеинова норма. Ако не може да ги ядете за закуска, то най-малко ги включете в някое от другите две съществени хранения.

Фасул
Червеният фасул е най-простият и на ниска цена артикул, който оказва помощ на лесното усвояване на растителни протеини, минерали и витамини. В него има диетични фибри, с помощта на които е и доста ефикасен при отслабването.

Зеле
Прясно, сготвено или кисело – то засища, има потребни фибри и усилва производството на здравословни кафези в тялото. Всичко това го прави съвършената храна за всяка част от денонощието.

Стафиди
Смелете 100 г стафиди, сушени кайсии, 400 г сливи, 200 г шипка, подправени с малко мед. Приемайте по 1 с.л. от полученото дневно и ще отслабнете. Тези артикули имат ниско наличие на калории, оказват помощ да асимилирате храната, трансформирайки я в енергиен и витаминозен комплекс и на първо място не водят до отсрочване на мазнини. Комбинацията засища, което води и до занижен банкет на други храни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР