Да узнаеш психологията на мъжете невинаги е лесно. Щом стане

...
Да узнаеш психологията на мъжете невинаги е лесно. Щом стане
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са истински ловци на жени

Да узнаеш логиката на психиката на мъжете не всеки път е елементарно. Щом стане дума за любовни връзки, нещата стават още по-трудни. И в случай че някои избират неотложно да получат отговор от дамата на ухажването си, тогава други са изключително удовлетворени от процеса на лов на своя фаворит. И по този начин, кои са тези фенове на безчет трудности, авантюризъм и хубави дами? Предлагаме ви да научите в този момент:
Мъжете от тези зодии са същински ловци на дами. Разберете за своя хороскоп, под какви признаци най-често се раждат ловците в Зодиака .
Овен
Овенът не обича да отделя време за безперспективно ухажване. В живота му постоянно има моменти, когато получава същинско наслаждение от това да преследва дамата, която харесва. Овенът обича да получава приятност от успеха, поради която е положил толкоз доста старания.
6-те зодии, на които им върви в живота
Телец
Мъжът представител на зодия Телец е с внимателен и рационален усет. Той не е привикнал да бърза при взимане на решения. По отношение на любовните въпроси, правилото важи с цялостна пара. Изборът на дамата за сърцето е световна задача за Телеца. Към нея той подхожда с особена отговорност. Така може да бъде наименуван смел ловджия с цялостна убеденост. По пътя към сърцето на обичаната си е подготвен за непредвидени завои и трудности.
ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР