Да спрем фалшивата “Промяна, призова кандидатът за народен представител и

...
Да спрем фалшивата “Промяна, призова кандидатът за народен представител и
Коментари Харесай

Елка Лукарска, ГЕРБ - СДС: Мнението ни има тежест тогава, когато е изразено чрез гласуване, а не с коментари

Да спрем подправената “Промяна ”, прикани претендентът за депутат и добави: “Трябва безвремието и серията от избори да приключат със устойчиво болшинство, постоянен кабинет и работещ парламент. ”



Елка Лукарска - Ангелова е пета в листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в област Кюстендил. Тя е стоматолог по специалност. Ели Лукарска е от община Кочериново и е общински консултант в локалния парламент.

Всеки може да бъде цивилен деен - всеки ден, по доста способи. В демократичните общества гласуването е привилегия и мощ, които са ни дадени. Всеки жител има право да избере за коя партия да гласоподава. Това е допустимо с помощта на демокрацията, която стартира със Съюз на демократичните сили през 90-те години и бе продължена от ГЕРБ. В изборите е добре да участваме всички,
тъй като резултатът визира всички. Чрез изборите имаме независимост за изложение и право на лично мнение за метода, по който желаеме да се развива България. Мнението ни има тежест тогава, когато е изразено посредством гласоподаване, а не с мнения. С тези думи на финала на предизборната акция претендентът за депутат от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Елка Лукарска - Ангелова се обърна към своите познати, другари и всички гласоподаватели.



В обръщението си тя уточни още: “Гласуваме за народни представители, които да съставляват нашите персонални убеждения, възгледи и полезности.
Има смисъл от гласуването: не всички са “маскари ” и даже да няма за " кой ", постоянно има поради “кого " да го създадем - за децата ни,
за другари, за близки, за родителите ни… Нашият избор е добре да бъде осведомен и премислен, с взор към историята и с вяра за по-добро " на следващия ден ".



Лукарска с терзание означи, че за първи път от 25 години България има толкоз огромен недостиг в бюджета. След ръководството на Станишев дефицитът по държавното салдо е бил 800 млн. лева, след Орешарски - 6,7 милиарда лева, след Промяната - 15 милиарда лева “Инфлационната рецесия стартира през лятото на 2021 година с внасянето на бюджета от служебния зам. министър-председател Асен Василев. Цените започнаха да се усилват, а пенсионната система е пред колапс. В последните две години ръководещите ни теглеха заеми непрекъснато и влязохме в дългова серпантина. Умората от честите избори е реалност. Но в този спешен миг не трябва да сме безразлични. Апатията би умъртвила обществото ни, постепенно и несъмнено ни разединява и отдалечава от това да бъдем свободни. Безплодните парламенти в последна сметка извират от апатията на гласоподавателите. Недоверието към част от политиците е огромно и на тях се гледа като на хора, които се интересуват от личното си благоденствие, а не от това на жителите, които са им дали властта. НО В ПОЛИТИКАТА ИМА ЖЕНИ И МЪЖЕ, КОИТО СПАЗВАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ОБЕЩАНИЯТА СИ; КОИТО СЛАГАТ ХАРАКТЕРА ПРЕД ПАРИТЕ; КОИТО НЕ ПРАВЯТ КОМПРОМИС С ЛЪЖАТА; ИМАТ АМБИЦИИ, НО ТЕ НЕ СА СВЪРЗАНИ С ЛИЧНА ИЗГОДА ”, безапелационна бе Ели Лукарска.

“Да спрем подправената “Промяна ”. Трябва безвремието и серията от избори да приключат със устойчиво болшинство, постоянен кабинет, който знае по какъв начин да носи отговорност, и работещ парламент. Това можем да реализираме, като дадем безапелационната си поддръжка за коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили с номер 2 в бюлетината ”, прикани Лукарска.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР