Да спечелиш състояние и да натрупаш богатство не е се

...
Да спечелиш състояние и да натрупаш богатство не е се
Коментари Харесай

3 признака, че един ден може да станете милионер

Да спечелиш положение и да натрупаш благосъстояние не е се случва с вълшебен трикове, непокътнати за малко на брой привилегировани. За да стане това човек би трябвало да има характерен метод на мислене, който да го води до избрани дейности. Някои хора наподобяват предопределени да станат богати и те имат нещо общо - едни и същи привички. Но кои са трите основни знака, които подсказват капацитета ви да придобиете доста благосъстояние. Обобщава ги вложителят и създател на New Trader U Стив Бърнс.

Три признака, че един ден ще станете богати:
Възползвате се от възможностите Умеете да се справите със напрежението от несигурността Гледате на времето си като скъп актив
Хората, които имат капацитет да станат богати, не просто приказват - те работят. Да кажем, че виждат капацитет за обещаващ бизнес или капиталова опция и се гмуркат незабавно. Замислете се - в случай че да вземем за пример човек, който вижда празнота на пазара, вместо да размишлява, основава дружество, с цел да запълни тази празнота, то това е знак, че евентуално ще стане паралия.

Всички познаваме хора, които имат безкрайни хрумвания, само че не подхващат нищо. Идеите са и най-лесната част от бизнес процеса. Действието за реализацията им е комплицираната част. В света на бизнеса опциите са мимолетни. Те не се мотаят и чакат някой да предприеме дейности. Появяват се и изчезват бързо, тъй че способността за бързо осъществяване и взимане на решения е отличителна линия на тези, които ще станат богаташи.
 Милионер дава 4 нестандарни правила за парите, които са го създали богат
Милионер дава 4 нестандарни правила за парите, които са го създали богат

Сега имам доходи от 18-те компании, които основах, и 12 000-те жилището, които владея, споделя Грант Кардон

Така да вземем за пример, в случай че човек се натъкне на евентуална бизнес опция - нововъзникващ пазар за неповторим артикул, вместо да прекарва месеци в разискване, неотложно събира екип, основават бизнес проект и пуска продукта, до момента в който търсенето на пазара е огромно и конкуренцията е минимална. Докато другите се усетят, той към този момент се е открил на пазара и е почнал да натрупва благосъстояние.

Бързината обаче не значи бързане без да имате проект. Балансът сред вземането на решения и предприемането на дейности е това, което в последна сметка води до триумф. Става дума за схващане на пазара, забелязване на трендове и бързо и уверено деяние, с цел да се възползвате от тях.

Бързината на внедряване в бизнеса може да бъде вашият златен билет за финансов триумф. Ще бъдете една стъпка по-близо до основаването на благосъстояние, като не позволявате на опциите да останат неизползвани.

Второто значимо изискване е да умеете да се справяте със напрежението от несигурността. " Ако има нещо несъмнено в бизнеса, това е несигурността " е споделил Стивън Кови.

Не всичко в света на бизнеса върви безпрепятствено. Хората, които стават богати, постоянно гледат на несигурността като море от благоприятни условия, а не яма с опасности. Нагласата на бъдещия милионер е да се приспособява към измененията.

Направете по този начин, че нещата да се случват даже когато се съмнявате.

Цените времето като скъп актив

" Разликата сред сполучливите хора и в действителност сполучливите хора е, че в действителност сполучливите хора споделят " не " на съвсем всичко. " - Уорън Бъфет

Колко цените времето си дефинира възможностите ви за триумф. Всички от нас разполагат с идентичен брой часове дневно, само че методът, по който ги използваме, ни отличава. За тези, които са поели по пътя на трупане на благосъстояние, времето е скъп актив. Не става въпрос да си ангажиран, а да си работлив.

За милионерите всеки ден е опция. Те схващат, че поредните дребни стъпки водят до обилни достижения с течение на времето. Така че те посвещават всеки ден на дейности, които ги доближават по-близо до финансовите им цели.

Затова би трябвало да прецените доста добре с кого да прекарате времето си и в какво да инвестирате времето си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР