Да си кмет на Варна е голяма привилегия, която върви

...
Да си кмет на Варна е голяма привилегия, която върви
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Можем да направим Варна отново морска столица

Да си кмет на Варна е огромна привилегия, която върви с голяма отговорност и упования на жителите, които ние би трябвало да оправдаем с нашата работа. Варна има огромна капацитет и ние би трябвало да създадем всичко допустимо да го осъществяваме. Това съобщи Благомир Коцев, откакто постави клетва като кмет на Варна.

Пред новоизбраните общински съветници и препълнената зала " Пленарна " градоуправникът изрази вяра дружно да намерят общия път за положителното на града, без значение от разликите и партийните такъми.

По думите на Коцев би трябвало да се работи за привличане на нови вложители, повишение качеството на живот посредством по-добри приходи, вложение в браншове, които могат да развъртян стопанската система, нови технологии и новаторски производства.

„ Варна е град с огромен капацитет, град, в който можем да надграждаме върху към този момент построеното. Можем да създадем нашия град още по-хубав, с цел да го възродим като морска столица и да добие още веднъж своя искра ”, означи Коцев в първата си тирада след формалното встъпване в служба.

Има доста местни проблеми, които би трябвало да бъдат решени. Те са свързани с инфраструктурата, образованието и опазването на здравето и спорта, уточни кметът Коцев. По думите му световните въпроси за решение са свързани с мястото на Варна в световното европейско семейство, по какъв начин ще се развива тя културно и стопански.

„ Надявам се, че Варна ще има едно доста положително ръководство и взаимно ще я създадем един доста сполучлив град и най-хубавия в България, тъй като Варна го заслужава ”, сподели още Благомир Коцев.

Цялата тирада на варненския кмет от трибуната в зала „ Пленарна ” ще откриете в прикаченото аудио.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР