„Да се направи така, че да няма съмнения, че една

...
„Да се направи така, че да няма съмнения, че една
Коментари Харесай

Сидеров посочи какво ще постигнат партиите, ако се лишат от субсидии

„ Да се направи по този начин, че да няма подозрения, че една партия ще бъде купена от някой олигарх. Ако щете и в този момент е допустимо да станат такива неща. Може да е нелегално, само че да са заловили някой, че е купувал партии? Няма подобен случай “, сподели той.

Сидеров добави, че в случай че няма дотации на партиите, може да се появят млади политици, които да работят за ползите на народа си.

„ Внасяли сме в Народното събрание проекторешение да се отстранен дотациите. Разбира се, обвързано с опция партиите да се популяризират и да пропагандират своите хрумвания, тъй като политическият пазар е пазар на хрумвания в медиите без възнаграждение. Това са главните пера, изключително по време на акция, за които изхарчват парите на партиите “, изясни той.

Сидеров акцентира, че като сума дотациите са по-малко от колкото пари се харчат да вземем за пример за държавните медии или за Народното събрание.

„ Няма да цъфне и върже българската нация с махането на дотациите, няма да стане стандартът по-голям. Но явно те нервират, тъй като от дълго време хората са изгубили доверие в политическите партии, защото животът им не се усъвършенства по този начин, както желаят “, изясни той. Сидеров акцентира, че "Атака " изрично е „ за “ махането на дотациите.

„ Гласувахме предходната седмица „ за “ в залата. В петъка трябваше на практика да се оформи смяната в бюджета. Там към този момент дадоха заден от ГЕРБ, тъй като имаше някакви диалози с НФСБ без наше присъединяване. Аз не виждам причина за смяна. Миналата сряда всички гласувахме „ за “ да падне на 1 лев дотацията, след седмица внезапно се появиха някакви съмнения. Но те са се обърнали към Борисов да се отсрочи смяната в бюджета “, сподели още Сидеров.

„ Това за мен е нелогично, тъй като когато си се съгласил предходната седмица дотацията да падне и идва момента да го направиш механически, ти внезапно се дърпаш. Може би са се надявали, че няма да се съгласува и няма да стане “, изясни водачът на "Атака ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР