Да съдим според мненията на партиите за поредния общоевропейски доклад

...
Да съдим според мненията на партиите за поредния общоевропейски доклад
Коментари Харесай

Виктор Димчев с коментар за евродоклада и екшъна с Румен Радев и Калоян Методиев

Да съдим съгласно мненията на партиите за следващия общоевропейски отчет на Европейска комисия (27 страници), в който понякога се загатва България по другите добре познати тематики из обществото, е като да съдим за качествата на Game of Thrones по мненията в Замунда. Това написа във Facebook фотографът и режисьор Виктор Димчев.

"Обущарите да гледат докъм обущата ", продължи той.

Да съдим съгласно мненията на партиите за следващия общоевропейски отчет на Европейска комисия (27 страници), в който понякога се...
Публикувахте от в
В пост от по-рано фотографът, който брои протестиращите написа: "Когато личният ти началник на кабинет накълве цялата ти политика, военно-командни похвати, обикновена нравственос към законността и институцията, която са ти поверили, връзки с избрани политически кръгове и противоконституционна адженда, не се стрелкаш с юмрука напред, нито продължаваш да си нахален към тези, които следва да балансираш, нито се оплиташ в още и още медийна шлака, излезнала от устата ти ".

Коментарът му е във връзка следващите изяви на държавния ни глава Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Ето какво написа още Виктор Димчев: "Когато искаш гневно оставките на твоите политически съперници и затвор за дейностите им, не допускаш обединения с техните епигони, не се оправдаваш какво си желал да кажеш и за какво не си се добрал и един път до протестен микрофон, не се пазариш триково, не се впускаш в фантазии за когато ще си капитан на кораба. Когато един протест има сходни водачи за опция на дежурните трима простаци, назначени по телефон, и в близост щъкат пародийни облици на позавехнали политически секретарки, хора, привикнали на анатеми и лупинги, потвърдени шмекери и нищоправци, протестът отива в киреча, завеждайки там своите водачи и глашатаи. Тъжната истина е, че когато можеш нещо, ти проличава, само че и щом не можеш, също проличава, освен това колкото повече твориш обществено и не можеш, толкоз повече ти проличава ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР