Да работим малко по-сериозно, по-полезно и по-ефективно за интересите на

...
Да работим малко по-сериозно, по-полезно и по-ефективно за интересите на
Коментари Харесай

Веселин Марешки призова депутатите да работят по-ефективно за гражданите

Да работим малко по-сериозно, по-полезно и по-ефективно за ползите на българските жители, които не са за предварителни избори и нов обир. Това прикани от парламентарната естрада на Народното събрание ръководителят на партия "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в декларация от името на групата.

Той се базира на данни от социологическо проучване.

"56 % или към 4 милиона българи не желаят предварителни избори. Сега, когато вие желаете предварителни избори, вървите против тези 4 милиона българи ", обърна се той към Българска социалистическа партия.

По думите на Марешки в друго проучване резултатът на ГЕРБ по отношение на този на Българска социалистическа партия е с 6.55 % по-висок. "Не споделям, че на мен ми харесва или не. И аз желая резултатът на "Воля " да е по-висок, единствено че това не значи, че когато резултатът ни е неприятен, ние би трябвало да се наскърбяваме на българския народ и да го назоваваме дебилен. Ние би трябвало да поставяме ежедневни старания, с цел да може българският народ да хареса нашата визия за България, визията на всяка политическа партия за България и по този метод да се представяме ", разяснява той.

Председателят на "Воля " прикани депутатите да се вслушат в това, което желаят българските жители - опазване на здравето, обществени разноски, а не оръжие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР