Да предположим, че работите на вашето място от дълго време.

...
Да предположим, че работите на вашето място от дълго време.
Коментари Харесай

Ако шефът ви знае по-малко от вас: 4 начина да успеете

Да предположим, че работите на вашето място отдавна. Имате богат опит, отлични взаимоотношения с сътрудници, усъвършенствани умения и подготовка. Един прелестен ден идва нов управител, който има доста хрумвания, само че доста по-малко опит от вас. Звучи познато, нали? На пръв взор това не е най-хубавото нареждане на нещата, само че началник с разнообразни умения и познания е потребен и трогателен, написа в публикация на fastcompany.com.

Има три аргументи, заради които повече от всеки път можем да работим под управлението на някой с по-малко опит.

Първо, през днешния ден работим по-дълго , като в множеството огромни компании работят един до друг с представители на няколко генерации. Гъвкавото работно време, по-голямото възрастово многообразие и изменящите се кариерни цели и желания усилват вероятността по-опитните служащи да работят в екипи с по-малко опитни водачи.

Второ, отдалечената работа е станала нормална , което значи, че вие ​​и вашият управител е евентуално да прекарвате доста по-малко време, работейки дружно по едни и същи въпроси. Следователно водачът съвсем не взе участие в това, върху което работите.



" Твоето БЪДЕЩЕ " е обща платформа на Webcafe.bg и Money.bg за кариерно развиване, която свързва гениите с бизнеса.

Трето, мениджърите на приблизително равнище от ден на ден се местят от една работа на друга. Това значи, че с огромна степен на възможност един ден може да откриете, че новият водач няма задоволително опит в своята област. Както сподели Стив Джобс, " Няма смисъл да наемаме умни хора и да им споделяме какво да правят; ние наемаме умни хора, които да ни споделят какво да вършим. " Мениджърите се наемат по разнообразни аргументи и с разнообразни умения.
 Снимка 440559
Източник:

С верния метод съществуването на началник с по-малко опит може да ускори творчеството и ексцентричния взор върху нещата, помагайки за реализиране на задачите. Ето четири съвета, които ще ви оказват помощ да съумеете.

Използвайте разликите

Наличието на водач с друг набор от умения и опит е преимущество за нововъведенията и продуктивността във вашия бизнес. Различията ви дават опция да споделяте информация и да разглеждате опциите от различна позиция, което може да увеличи творчеството и продуктивността. Разликата във възрастта сред вас и вашия началник може в допълнение да ускори този резултат. Като употребявате разликите, вие ще се справите с предизвикването. Малките различия с управител, който има разнообразни умения и опит, подтикват творчеството.

Търся съвет

За да постигнете задачите си, би трябвало да погледнете в бъдещето и да получите смислена противоположна връзка за това по какъв начин работата ви се прави оценка през днешния ден. Въпреки това, колкото по-дълго работим в една и съща организация или позиция, толкоз по-малко инициативни ставаме, когато става въпрос за приемане на противоположна връзка от другите. С други думи, опитът ни може да се трансформира в спънка за търсенето на нови гледни точки, изключително от тези с по-малко познания. Ако вашият началник има по-малко опит или схващане в избрана област на експертиза, пробвайте да го помолите за съвет. Подобна молба построява доверие и предизвиква диалог за бъдещи цели и нови, скъпи вероятности. Това е по този начин, тъй като не постоянно най-хубавият съвет се дава от този с най-необходимите умения и опит.

Бъди любопитен

Любопитството на работното място има мощни преимущества. Любопитството усилва изобретателността, понижава грешките и усъвършенства връзката и продуктивността. Индивидуалното любознание е значимо за адаптирането към измененията в кариерата и провокациите и за безмилостното реализиране на задачите. Смята се, че любознанието е ключът към изключителния триумф на бизнесмени като Илон Мъск, Стив Джобс и Джеф Безос. Когато работите с водач, който има друг опит и познания, любознанието към неговата персона и метод на мислене построява доверие и връзка. Любопитството оказва помощ за построяването на по-здрави взаимоотношения и основава обща основа, от която съдействието и нововъведенията могат да процъфтяват.
 Снимка 217627
Източник:

Сътрудничество

Малките промени в работата могат да създадат огромна разлика в това по какъв начин се усещаме и изпълняваме ролята си. Пристигането на нов водач е идеалната опция да работите дружно, с цел да преоцените персоналния си принос към това, което смятате за най-важно, вълнуващо и значимо. Тези промени могат да разширят взаимоотношенията, да ви разрешат да станете водач или да поставите повече фокус върху съответни планове. Работата с новия ви управител, с цел да сте сигурни, че вашите отговорности служат на общите цели и поддържат мотивацията и готовите решения, ще ви оказват помощ да бъдете по-ефективни. Съвместната работа също може да дефинира посоката на вашата кариера и да ви даде повече автономност, изключително в области, в които може да сте извънредно квалифицирани.

Днес, повече от всеки път, постоянно има обстановки, в които имаме по-добри квалификации, опит и специфични умения от нашите мениджъри. Не забравяйте, че водачът изисква разнообразни умения от експертите в екипа. В множеството случаи да имате началник, който знае по-малко от вас, отваря благоприятни условия за нови вероятности, нововъведения и стъпки към по-значими прекарвания.

" " се осъществя в партньорство с,,,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР