Да отидеш на лекар е чудесен начин да получиш помощ

...
Да отидеш на лекар е чудесен начин да получиш помощ
Коментари Харесай

6 скрити симптома за недостиг на желязо, които НЕ трябва да игнорирате!

Да отидеш на доктор е превъзходен метод да получиш помощ с всевъзможни признаци, които можеш да имаш, само че за доста хора това също е метод да получиш успокоение. Наличието на медицински експерт диагностицира признаците ви и ви дава избран способ на лекуване освен е потребно, само че и облекчава, защото ви дава съответен проект, който да следвате.

Това не значи, че всякога, когато посетите доктор, ще намерите отговор.

Всъщност този опит е доста по-различен, когато се занимавате със признаци, които не са толкоз елементарно диагностицирани или не са известни. Не е извънредно хората да идват с хронична отмалялост, която няма прочут източник и пояснение. 

Истината е, че доста хора, които нямат задоволително количество желязо, могат да останат недиагностицирани в продължение на месеци, може би даже години, преди да схванат повода. Ето за какво е извънредно значимо да се образовате по отношение на признаците, свързани с това положение.

6-те скрити признака на дефицит на желязо:

Преди да стартираме този лист, е значимо да отбележим, че в случай че мислите, че имате някой от тези признаци, би трябвало да получите диагнозата от медицински експерт, преди да се лекувате с несъразмерни количества желязо. Това е по този начин, тъй като има евентуални отрицателни изгоди за консумирането на прекомерно доста желязо и някои признаци за липса на задоволително желязо при други условия.

1. ВИНАГИ съдебна експертиза УСЕЩАТЕ УМОРЕНИ
Вероятно най-честият признак на този недостиг е, че хората, които го имат, непрекъснато се усещат изтощени. Разбира се, възприятието за отмалялост не е напълно извънредно положение, само че несъразмерната отмалялост може да сочи към нещо по-екстремно. Ако се чувствате прекомерно изтощени и не знаете за какво, опцията за липса на желязо може да е причина.

2. НЕСПОКОЙНИ КРАЙНИЦИ

Синдромът на неспокойните крака е неврологично нарушаване, което предизвиква мощен дискомфорт в крайниците –  мравучкане и изтръпване в крайниците. Изследвания демонстрират, че кофеинът може да ускори недоволствата от този жанр. Синдромът се свързва и с дефицит на желязо и фолиева киселина, изключително при хора с бъбречни болести.

3. Суха кожа и коса
Това е един от признаците За липса на желязо, което не се вижда толкоз постоянно, колкото други, само че към момента е доста присъстващо при хора, страдащи от това положение. Наличието на суха  кожа е обвързвано с недостиг, само че слабата и повредена коса нормално е обвързвана единствено с тези, които имат липса на желязо.

Въпреки това, прекомерно сухата коса и кожата също могат да бъдат резултат от неналичието на здравословна диета. За да сте сигурни, че това не е повода да изпитвате признаците си, би трябвало да опитате да измененията диетата си, с цел да включите по-цялостно хранене.

4. ТРЕВОЖНОСТ
Много хора се тревожат и безпокоят понякога, само че в случай че се занимавате с нея всекидневно за интензивни интервали от време, това може да е признак за липса на желязо. Ако нямате задоволително желязо във вашата система, това може да докара до липса на задоволително О2 в кръвта ви. Това несъмнено ще повлияе на нервната система на тялото, което ще ви накара да почувствате повече безпокойствие от естественото.

5. ЗАМАЙВАНЕ/ГЛАВОБОЛИЕ

Тези, които имат дефицит на желязо, постоянно оповестяват за непрекъснато възприятие на замаяност, което в никакъв случай не изчезва. Това може да бъде извънредно обезпокоително, тъй като Може да стартира да пречи на ежедневните им действия. Много хора се оправят с главоболие всекидневно, само че малко на брой се оправят с нея като непрекъснат проблем. Въпреки това, главоболието не значи, че имате независимо дефицит на желязо. Подобно на доста от тези признаци на дефицит на желязо, това би трябвало да се случва по едно и също време с доста други признаци, защото има доста други аргументи, заради които човек би имал главоболие, за разлика от недостиг.

6. ПОДУТ ЕЗИК

Това е един от по-необичайните признаци на дефицит на желязо, само че тези, които страдат от този признак, ще виждат, че езикът им се усеща нехарактерно инфектиран или издут.

Това може да се види и единствено като погледнете езика си в огледалото – чувствате ли го необичайно по-голям от естественото? Можете ли да почувствате разлика, когато ядете храна? Липсата на желязо може да накара езика ви да се подуе заради ниските равнища на миоглобин, когато тялото ви няма задоволително желязо.

7. БЛЕДА КОЖА
Хемоглобинът е също по този начин частта от кръвта, която прави цвета й червен, тъй че без него кръвта ви ще бъде по-бледа. Тъй като кръвта ви играе голяма роля в това по какъв начин наподобява кожата ви, може да забележите, че тя губи блясъка си в резултат на неналичието на желязо.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Най-трудната част от доста от тези признаци е, че даже не осъзнавате, че са признаци на фактически положение. Ето за какво доста хора объркват признаците на недостиг единствено като обезводнени или неспокойни.

Надяваме се, че този лист е бил потребен, с цел да определите вярно признаците на дефицит на желязо и при нужда да отидете на доктор.

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР