Да изразим подкрепа за българските медици с ръкопляскания в 21:00

...
Да изразим подкрепа за българските медици с ръкопляскания в 21:00
Коментари Харесай

Точно в 21 часа българи излизат на терасите и ръкопляскат! За лекарите!

Да изразим поддръжка за българските медици с ръкопляскания в 21:00 часа. Всеки от балкона си. Това е късото и ясно обръщение на Bulgarian Development Agency, което се появи през днешния ден във Фейсбук.

Събитието е на Българската организация за развиване, което приканва всички българи да излязат на балконите си през днешния ден в 21:00 часа и да ръкопляскат.

Целта е да се поддържат медиците, които са на първа линия с битката в ковид в България. В Италия се случи нещо сходно. Хората желаят лекарите, сестрите, санитарите и всички останали, които лекуват инфектираните, да знаят, че ние ги поддържаме и сме им признателни!

Ето какво написа във Фейсбук известният пловдивски юрист Тодор Кръстев:

Не знам кой измисли това с аплодисментите от балконите довечера в 9 часа, само че желая да му стисна ръката. И доста апелирам, не профанизирайте и това с нелепи смешки и насмешки. Който желае - ще го направи. И това, сякаш обикновено изпитание, ще покаже отношение. Отношение към хора, които са на фронта. Да, същинска борба още няма, само че те са в окопите - денонощно, нощ и ден. Седат и чакат - недоспали и неяли. Чакат за нас, с цел да можем след време да пляскаме освен от балконите. Затова овации за хората в бяло. И в случай че може прави.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР