Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя

...
Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя
Коментари Харесай

Скандал между Азис и Фънки разтресе Капките СНИМКА

Да излезеш демонстративно от шоуто, като че ли се гнусиш от моя облик, който направи Рафи, беше расистко държание - с тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването за фалшификати " Като две капки вода " по Нова телевизия нощес.

Имам задоволително интелектуален багаж, с цел да знам по кое време и какво да кажа, отговори Фънки.

Двамата музиканти се скараха онлайн в музикалното шоу.

Реакцията на Азис бе предизвикана от дейностите на Фънки по време на осъществяването на Рафи. Рафи трябваше да имитира Азис и песента му " Сен Тропе ", по тази причина се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталонки, прилепнали по него, и боти на висок ток и в звук с якето.

Фънки напусна мястото си и изясни, че отива за вода, с цел да не каже нещо неприятно. Изгледа мненията на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу възторзите им от осъществяването на Рафи, попита: Вие глухи ли сте, не виждате ли?

След като 8-те актьори приключиха представянето си, Азис се изправи и изясни, че желае да каже нещо съществено. Тогава точно сподели какъв брой афектиран се е почувствал от отношението на Фънки.

Фънки изясни, че е експерт от дълги години и знае по кое време да приказва, както и че е задоволително образован, с цел да не наскърбява непосредствено в ефира.

" Поздравявам те, Васко, за слагането на това неразбирателство на природата на мястото му. Успех! ", разяснява почитател на поп фолк артиста в обществените мрежи. Други пък разясниха, че абсурда е бил нагласен от сценаристите на шоуто.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР