Да имаш чувства към някого изобщо не е лесна задача.

...
Да имаш чувства към някого изобщо не е лесна задача.
Коментари Харесай

6 начина да разбереш, че имаш чувства към него

Да имаш усеща към някого въобще не е лесна задача. Трябва да се справите с вилнеещите страсти, тъй като те сигурно ще бъдат доста и разнообразни.

Чувството на обич може да бъде както прелестно, по този начин и объркващо. Независимо дали започваш да имаш усеща към нов човек или поставяш под въпрос дълготрайната връзка, в която се намирате сега, значимо е да разбирате страстите си, с цел да вземате верни решения.

Ето по какъв начин да схванеш дали имаш усеща към индивида насреща и какво да правиш в подобен миг:

Чувстваш се удобно и безвредно към него:

В обкръжението на индивида, към който имаш усеща, се усещаш като вкъщи си. Той носи чувство за комфорт и сигурност, каквито не изпитваш с никой различен. Можеш да бъдеш същинската си същина към него, без да се страхуваш от наказание или отменяне. Когато си с него, те обгръща възприятие на топлота и задоволство и просто знаеш, че си там, където би трябвало да бъдеш. Това несъмнено значи, че имаш усеща към този човек.

 6 метода да схванеш, че имаш усеща към него

Винаги търсиш способи да прекарвате време с него

Никога няма задоволително време, което да прекараш с индивида, към който имаш усеща. Всеки момент ти се коства скъп и постоянно търсиш способи да създавате нови мемоари и да укрепвате връзката си.

Независимо дали става въпрос за бягство през уикенда или просто за уютна вечер, нищо не е толкоз пълноценно, едвам споделите времето си дружно. Дори най-обикновените действия стават приятни, когато си с обичания човек, и непрекъснато търсиш способи да извършите всеки миг значим.

 имаш усеща

Не можеш да спреш да говорите за него на приятелите си

Ако откриеш, че непрекъснато приказваш за него на приятелите си, това може да е знак, че имаш усеща към този човек. Сякаш той се е настанил за непрекъснато в мислите ти и не можеш да не разказваш какъв брой е прелестен на всеки, който желае да те слуша. От шерването на сладки анекдоти до разискването на бъдещи проекти, любовта ти към него се усилва всеки ден.

Чувствата ти не изчезват

Имаш усеща към него, в случай че всичко това не отминава към този момент дълъг интервал от време. Любовта е мощна страст и когато в действителност обичаш някого, възприятията ти към него няма да избледнеят или да намалеят с течение на времето. Ще продължиш да чувстваш тази дълбока връзка и боготворене към колегата си, даже когато сте дружно от години. Това е един от главните признаци, че имаш усеща към него, а те са същински, устойчиви, непоколебими и безконечни.

 имаш усеща

Чувстваш се като че ли те добавя по някакъв метод

Може би това е несъмнено качество, което той има и което на теб ти липсва, или метод, по който подхожда към живота, който ти оказва помощ да израствате и да се учите дружно. Каквото и да е, да си с него просто дава чувство, че си на вярното място. Сякаш той запълва празнотата в живота ти, за която даже не си подозирала, че съществува. Може да имате свои лични мощни страни и гении, само че те разкриват онази твоя страна, за която даже не си подозирала, че съществува.

Прекрасно е чувството да имаш усеща към някого, който те схваща и те кара да се чувстваш най-добре, когато си с него. Когато сте влюбени, като че ли сте намерили изчезналото парче от пъзела, което кара всичко останало да се съчетае съвършено.

Готова си на взаимни отстъпки в името на неговото благополучие

Истинската обич значи да правиш жертви и да поставяш потребностите на някой различен над своите. Когато си подготвена да направиш компромис със личните си стремежи в името на щастието на колегата си, това демонстрира, че цениш неговото благоденствие повече от личния си комфорт. Ако си намерила някого, който те кара да искаш да бъдеш по-добър човек и те кара да се чувстваш щастлива, може би просто имаш усеща към този човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР