Да бягаш, да скачаш, да се катериш, да плуваш, да

...
Да бягаш, да скачаш, да се катериш, да плуваш, да
Коментари Харесай

"Предизвикай себе си" - в името на децата и тяхното по-добро образование

Да бягаш, да скачаш, да се катериш, да плуваш, да караш велосипед. И всичко това, с цел да могат децата да получат по-добро обучение! Днес (30 май) имаш тази опция, с помощта на.

Хиляди хора у нас и в чужбина взеха решение да се впуснат в едно благотворително премеждие. Те ще спортуват и ще подаряват.
View this post on Instagram

" Всички сме обединени, че децата имат потребност и би трябвало да имат достъп до качествено обучение. Моето предизвикателство към всички деца в нашата школа е да създадат една подготовка с родителите. Личният образец е доста значим! ", съобщи спортният публицист Димитър Тасев.

В тренировката на неговата школа " Дарко Тийм " се включи и водещата Елена Яръмова дружно със своите дъщери.

" Важно е нашите деца да спортуват. Образованието е най-ценното за нашите деца след здравето. Примерът, който им даваме, е доста значим ", безапелационна е тя.

Сред посланиците на идеята " Предизвикай себе си " са още боксьорът Кубрат Пулев, някогашният капитан на националния тим по волейбол Владимир Николов, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, някогашната сноубордистка Александра Жекова, както и доста лица, познати от музикалната, филмовата и театралната подиуми.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР