Да бъдете влюбени – това може да ви накара да

...
Да бъдете влюбени – това може да ви накара да
Коментари Харесай

Ето защо кожата на влюбената жена е по-красива

Да бъдете влюбени – това може да ви накара да се чувствате по този начин, като че ли сте на върха на щастието. По-хубавото е, че щастливо влюбените са и по-здрави, а и надлежно – по-красиви, тъй като любовните взаимоотношения усъвършенстват здравето, външния тип и настроението.

Колко мощна е любовта? Може би това е най-хубавото лекарство. Вашата мощна връзка може да направи всичко – от намаление на кръвното ви налягане, до подкрепяне на възобновяване от рак. Любовта даже поддържа кожата ви здрава и от време на време работи по този начин, като че ли преди малко излизате от салон за разкрасителни процедури!

Правенето на позитивни промени в метода на живот става по-лесно

Правенето на огромна смяна в живота ви в никакъв случай не е било по-лесно, без значение дали променяте диетата си фрапантно, или най-сетне решите да посещавате фитнес залата. Когато сте във връзка, вашият сътрудник има огромно въздействие върху увереността ви и изборите, които вършиме, с цел да водите по-добър метод на живот.

Изследванията демонстрират, че влюбените двойки могат доста да повлияят на здравословния избор на другия – без значение дали отказвате цигарите или се ваксинирате против грип. Също по този начин, в случай че единият сътрудник се откаже от алкохола, за другия е пет пъти по-вероятно също да спре да пие. И всички тези фактори вкупом значат по-красива и здрава кожа, изключително женската, която е по-чувствителна на нездравословни въздействия.

По-леко понасяне на напрежението

Освен сексът, прегръдките и докосванията могат да издигнат настроението ви и да ви оказват помощ да се отпуснете по-бързо от натрупалото се напрежение. Установено е, че когато двойките се прегръщат, те създават по-високи равнища на окситоцин в кръвта – това е свързващият хормон, който облекчава напрежението и усъвършенства настроението.

По-добро здраве за сърцето

Любовта освен кара сърцето ви да бие, само че и го пази. А здравото сърце значи и здрава кожа! Това е повода да изчезнат торбичките или кръговете под очите в случаите, когато са породени от проблеми със сърдечно-съдовата система.

Поддържа ви стройни

Фактът, че сте влюбена, може да ви помогне да се отървете от ненужно тегло. Когато сте в любовни връзки, телата ви създават адреналин, който работи потискащо на апетита. Освен това, с поддръжката на колегата ви за по-добри промени в метода на живот ще бъдете стимулирани да ходите на фитнес, с цел да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Кара ви да изглеждате по-млади

Вие не просто живеете по-дълго, когато сте влюбени, само че и изглеждате по-млади. Поради приятното неспокойствие се усилва притока на кръв към кожата, защото щастливата връзка дава на кожните кафези хранителни субстанции и О2 – и по този начин, вие изглеждате физически подмладени.

Източник: БЛОГ НА Народоосвободителна въстаническа армия СВЕТЛИНА
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР